У Бельгії працівницю МВС «застукали» за порнофотографією на роботі

0
10
У Бельгії працівницю МВС «застукали» за порнофотографією на роботі
МВС Бельгії відсторонило від роботи одну зі співробітниць, яка позувала для фотографій порнографічного характеру в ліфті і офісі однієї з дирекцій міністерства.

Про це повідомив офіційний представник відомства газеті Het Laatste Nieuws.

Колеги побачили цю співробітницю в репортажі французького ЗМІ про жінок і чоловіків, що пропонують сексуальні послуги.

Після додаткових пошуків в Інтернеті вони виявили, що вона також знялася для кількох відвертих кадрів в самій адміністративній будівлі МВС, що на бульварі Ватерлоо в Брюсселі.

Керівництво дирекції ухвалило рішення відсторонити співробітницю від роботи. Її позбавили пропуску в будівлю і службового портативного комп'ютера.

При цьому видання відзначає, що відсторонення є тимчасовим до висновків відповідного розслідування, тому жінка поки продовжує отримувати зарплату в МВС.

Вона намагалася звертатися зі скаргою до Державної ради, мотивуючи свій вчинок тим, що мова йде про епізод в її особистому житті, але отримала відмову.

"Працівниця міністерства сама піддала ризику свою репутацію, використовуючи робоче місце для подібних знімків і виставивши їх в соціальних мережах", - переконані у Державні раді.

Раніше повідомлялося, що співробітник Федерального відомства з охорони конституції Німеччини, викритий як можливий ісламіст, знімався в гей-порнофільмах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні