--> Встановили особу вбивці, який встромив жінці ніж у шию | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Встановили особу вбивці, який встромив жінці ніж у шию

0
-1
Встановили особу вбивці, який встромив жінці ніж у шию
У Луцьку поліція оперативно встановила особу вбивці, який встромив жінці ніж у шию.

Нагадаємо, що в суботу, 10 грудня, вранці, в одному із будинків на вулиці Шпитальній у Луцьку виявили тіло 45-річної мешканки одного із сіл Луцького району зі слідами насильницької смерті.

Як повідомила прес-служба ГУНП, за фактом умисного вбивства поліція розпочала кримінальне провадження.

Правоохоронці оперативно встановили, що вбивство скоїв 35-річний лучанин. Потерпіла, разом із підозрюваним відпочивала у будинку спільної знайомої на вулиці Шпитальній у Луцьку.

Коли гості були вже добряче напідпитку, між 45-річною волинянкою та 35-річним лучанином виникла суперечка. Під час сварки, чоловік вдарив жінку ножем у шию, внаслідок чого остання померла.

Знаряддя злочину правоохоронці вилучили.

«Слідчі оголосили 35-річному лучанину про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КПК України. Нині, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді арешту», – повідомив Олег Кічук, начальник Луцького відділу поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні