У Луцьку - прорив газогону

0
6
У Луцьку - прорив газогону
В ніч з 10 на 11 грудня 2016 р стався прорив газогону високого тиску на вулиці Сосюри (район аеродрому) у м. Луцьку.

Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомив Олександр Семенов.

"В результаті аварії утворився фонтан суміші газу, землі та води висотою понад 3 метри. Продовж короткого часу газ заповнив значну частину вулиці, а пізніше усієї північної частини міста. Було у терміновому порядку, серед ночі, евакуйовано мешканців чотирьох будинків. Десятки людей покинули свої домівки у зв’язку із небезпекою вибуху газу", - повідомив лучанин Олександр Семенов.

За його словами, фахівці служби газу не приховували можливих трагічних наслідків цієї аварії у вигляді вибуху газу та руйнації усієї вулиці.

"Мешканці обурені жахливим станом вулиці. Регулярні звернення до міської влади продовж багатьох років завершувалися відписками чиновників. Проїжджу частину без покриття вщент знищив великотоннажний вантажний транспорт численних підприємств (Луцькавтодор, UA.Брук), розташованих по вулиці", -додав він.

Також за його словами, регулярними є прориви водогону, силового кабелю (10 кіловольт). Окрім цього, з червня 2016 року не ліквідований прорив водогону з технічною водою КРЗ. Саме в цьому місці і стався небезпечний порив газогону.

"Вимагаємо від влади терміново відреагувати на наші законні вимоги та терміново припинити експлуатацію дороги до усунення усіх небезпек. Збір мешканців, представників влади, усіх небадужих громадян відбудеться 12 грудня 2016 року о 9 год. 30 хв. навпроти будинку 39 по вул. Сосюри", - повідомив чоловік.
Теги: газ, прорив
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні