У Болгарії - вибух на залізниці. 7 людей загинуло

0
-6
У Болгарії - вибух на залізниці. 7 людей загинуло
Кількість жертв інциденту на залізниці у районі села Хітріно в Болгарії досягла 7 людей. Про це свідачть останній дані МВС країни, передає УНН з посиланням на Novinite.

"За останніми даними МВС Болгарії, кількість жертв важкого залізничного інциденту біля села Хітріно досягло 7", - йдеться у повідомленні.

Заступник міністра охорони здоров'я Болгарії Ваньо Шарков уточнив, що немає нових загиблих з 29 осіб, які отримали поранення. 9 з них, як і раніше, перебувають у важкому стані в міській лікарні міста Шумен.

Інші 7 постраждалих осіб переведені до військово-морської лікарні і університетської лікарні Святої Марини в Варні.

У міністерстві охорони здоров'я Болгарії пояснили, що поки є досить крові та кров'яної плазми для потреб постраждалих в результаті інциденту. У той же час, заступник міністра внутрішніх справ Болгарії Красимир Ципов повідомив, що евакуація населення села Хітріна добігає до кінця.

Команди рятувальників за допомогою спеціалізованої техніки та собак продовжують пошуки людей, які можуть перебувати під руїнами будинків, зруйнованих від вибуху.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні