«Лісапетний батальйон» влаштував у Луцьку бійцям АТО мистецьку терапію

0
-9
«Лісапетний батальйон» влаштував у Луцьку бійцям АТО мистецьку терапію
У День Волонтера, 5 грудня, організатор концерту «Лісапетний батальйон» Олександр Пеньківський та заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький провели справжнє свято.

В рамках проекту «Мистецька терапія» від благодійного фонду «Рідна Волинь» бійців АТО, що проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів, запросили відвідати концерт.

Дійство відбувалось у облмуздрамтеатр ім. Тараса Шевченка.

Веселі пісні у виконанні веселого сільського творчого колективу, жарти та цікаві життєві історії, що невимушено і майстерно розповідала лідер і керівник «Лісапетного батальйону Наталія Фаліон, сприймалися глядачами у залі на «ура.

Простота у спілкуванні з людьми, невимушена атмосфера щирості родинного свята, пісні на основі сільських історій є найголовнішим мірилом успіху і популярності цього уславленого колективу.

Солдати були приємно зворушені, вони співали, танцювали разом з артистами.

Солдат 51-ї бригади національної гвардії України батальйону «Світязь» Андрій Федун висловив слова вдячності заслуженому діячу мистецтв України Віталію Іваницькому, благодійному фонду «Рідна Волинь», які на волонтерських засадах ось уже 2 роки постійно організовують для поранених бійців таку мистецьку арт-терапію, яка дієво лікує душі і адаптує солдат до реалій сьогоднішнього життя.

Від імені головного лікаря обласного госпіталю інвалідів Тетяни Масікової і від усіх воїнів Андрій Федун вручив квіти артистам і подякував «Лісапетному батальйону».


Керівник колективу, Наталія Фаліон, пообіцяла солдатам, що у наступному році вони приїдуть у Луцьк і дадуть сольний концерт «Лісапетного батальйону» перед пораненими бійцями в обласному госпіталі інвалідів.

У свою чергу, голова обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов висловив готовність взяти на себе вирішення усіх організаційно - технічних питань по організації концерту у госпіталі. Він також зазначив, що благодійний проект «Мистецька терапія» і далі буде реалізовуватися, бо ця програма приносить реальні і конкретні результати, допомагає душевно лікувати поранених солдат, сприяє поверненню їх у русло сімейного і родинного життя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні