Петиція: лучани проти ілюмінації за мільйон

0
1
Петиція: лучани проти ілюмінації за мільйон
Лучани виступають проти нового святкового освітлення на проспекті Волі, на яке Луцька міськрада хоче витратити близько 1 мільйон гривень.

Таку петицію зареєстрував Генадій Хомутінкін у Єдиній системі місцевих петицій.

"Нещодавно, з`явилась інформація про те, що Луцька міська рада хоче створити нове святкове освітлення на проспекті Волі, на яке дуже хоче потратити від 620000 до 920000 гривень", - пише Генадій Хомутінкін.

Автор петиції вважає, що в Луцьку проводиться достатньо святкових подій і всі вони відбуваються або на Театральному майдані, або на Замковій площі, а святкове освітлення вмикається тільки на великі державні свята, а їх не так і багато на рік.

"При тому, що стан дороги на проспекті Волі вже погіршується, не дивлячись на неодноразовий ремонт дороги, а біля "Перлини" вперто вилізає ямка, з якою ніяк не можуть справитись. А ще, на фоні загальної недостатності коштів в усіх сферах життєдіяльності нашого міста, рахую, що витрачати стільки грошей на святкове освітлення - це неприпустимо", - продовжує чоловік.

"Тому прошу проголосувати за відмову від ідеї створити нове святкове освітлення на проспекті Волі, а замість цього, щоб гроші пішли на вирішення поточних проблем міста", - додає Генадій Хомутінкін.

Нагадаємо, до нового року у центрі Луцька планують замінити ілюмінацію та оновити декорації біля ялин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні