«Деколи політичні, партійні інтереси переважають», - мер Луцька про депутатів

0
-8
«Деколи політичні, партійні інтереси переважають», - мер Луцька про депутатів
Міський голова Микола Романюк заявив, що йому вдається знайти компроміс у співпраці з депутатами, однак політична складова часом все ж впливає на прийняття ними рішень.

Про це посадовець розповів в інтерв’ю Волинському інформаційному порталу.

«Хочу сказати, що мені вдається знаходити компроміс із усіма політичними силами, але, безперечно, політична складова відіграє певну роль у прийнятті тих чи інших рішень фракціями міської ради. Деколи буває непросто якісь рішення приймати», - наголосив мер.

З його слів, в міській раді цього скликання 85% – це депутати-новачки, яких міський голова просив, переступивши поріг мерії, забувати про партійні інтереси.

«На жаль, не завжди так відбувається. Деколи політичні, партійні інтереси переважають. Але я хочу з приємністю зауважити, що це буває рідко… В принципі я задоволений роботою з депутатським корпусом», - додав очільник обласного центру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні