Скандал у луцькій школі №22: керівництво підозрюють у розтраті коштів

5
0
Скандал у луцькій школі №22: керівництво підозрюють у розтраті коштів
За фактом нецільового використання бюджетних коштів у ЛНВК №22 відкрито кримінальне провадження. Наразі його розслідує відділ економічної безпеки ГУНП у Волинській області.

Про це громадський активіст Володимир Бут-Гусаїм заявив під час засідання комісії громадської ради при Луцькому міському голові, - повідомляє ВолиньPost.

«Коли загострилось питання з фінансуванням харчування в луцьких школах, я почав вивчати, а що саме фінансує міський бюджет. Виявляється, що з міського бюджету виплачується зарплата технічним працівникам. А потім я дізнався, що у школі №22 не те що є багато порушень, а й взагалі відкрито кримінальне провадження за фактом розтрати 174 тисяч гривень», - каже Бут-Гусаїм.

Колишній працівник школи Іванна Крисанова, яка працювала на посаді прибиральниці, розповіла про дивні накази, відповідно до яких техпрацівники повинні були контролювати роботу своїх керівників, про «мертві душі», мовляв, людина на час перебування за кордоном отримує зарплату та неправомірне звільнення, щодо якого нині справа розглядається в суді.

Втім, на захист керівництва закладу висловився начальник міського управління освіти Олег Гребенюк.

«Зараз йде перевірка даного питання. Щодо звільнення – питання вирішується в суді. А тому я просив би не звинувачувати нас у всіх смертельних гріхах. Допоки в цьому питанні суд не поставить крапку, будь-які звинувачення є просто недопустимими. Лише після того як слідство у цій ситуації поставить крапку, ми будемо приймати відповідні рішення», - обурився Олег Гребенюк.

Голова профспілкового комітету школи пані Валентина просила зважити членів комісії громадської ради на те, що нинішній директор Лариса Кучер працює на цій посаді лише з серпня 2014 року, а тому просто не могла за такий короткий час скоїти таку велику кількість злочинів.

Натомість сама директор ЛНВК №22 Лариса Кучер пояснила ситуацію зі звільненим техпрацівником тим, що вона сама не спрацювалася з колективом.

Зрештою члени комісії при громадській раді взяли інформацію до уваги та доручили освітянам проінформувати про результати розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У гімназії 4 ще крутіші зловживання.
Відповісти
Це твориться у кожнй бюджетній організації.Звільняють неугодних,беруть по дзвінку, кумів,сватів,доньок,синів. Мертві душі-це звичайне явище.По 5 доплат себе любимим і одержують по 9-10 тисяч. І ніхто не перевіряє.А прийде перевірка заплатять і на все закриються очі.
Відповісти
Директор ЛНВК ЗОШ №22 є дуже порядною Людиною! Я ніколи не повірю .що Лариса Віталіївна до цього причетна. Мої двоє дітей там навчались .
Відповісти
Найкраща школа та найкращий педагогічний колектив!Як колишній так і теперішня директори школи є порядними,та дуже хорошими людьми,а стосовно висунутих обвинувачень,рахую це абсурдом! Ніби всі зараз такі порядні,справедливі,"чесні і чисті"
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/novini/legalna-robota-v-polshhi-dlya-ukra%d1%97nciv-na-2017-rik.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/rozmir-alimentiv-na-ditinu-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/plan-kompleksnix-perevirok-pidpriyemstv-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/posivnij-kalendar-na-lyutij-na-2018-rik.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні