--> На Житомирщині рибалка провалився під кригу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Житомирщині рибалка провалився під кригу

0
1
На Житомирщині рибалка провалився під кригу
Сьогодні до Служби 101 надійшло повідомлення про те, що на річці Уж в селищі Народичі на Житомирщині провалився під кригу рибалка. Ризикуючи своїм життям, співробітники ДСНС врятували чоловіка.

Про це проінформували у ДСНС України у Житомирській області, повідомляє УНН.

До місця виклику вихали бійці 14 ДПРЧ. По прибуттю на місце події було встановлено, що чоловік знаходиться у воді на відстані близько 10 м від берега. Фахівці ДСНС одразу викликали швидку допомогу та розпочали рятувальні роботи.

Вони намагались витягнути потерпілого за допомогою мотузки та рятувального пристрою “Соломинка” однак всі спроби були марними.

Чоловік був сполоханий і не реагував на їх дії. Тоді рятувальники прийняли рішення дістатись до нього за допомогою штурмової драбини. Ризикуючи своїм життям, 4 рятувальники по тонкій кризі дістались до чоловіка.

Повертаючись на берег, лід провалився, і всі вони частково опинилися у воді. Рибалка на той момент вже був без свідомості. Проте рятувальники не відступили і декілька метрів пробивали перед собою кригу.

Діставшись до берега, потерпілого одразу передали медикам, які госпіталізували його до центральної районної лікарні.

Наразі загрози життю 46-річного рибалки немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні