Імберовський пройшов перевірку на «детекторі брехні»

2
5
Імберовський пройшов перевірку на «детекторі брехні»
Депутат від «Об’єднання «Самопоміч» Михайло Імберовський пройшов перевірку на поліграфі.

Політик прийняв рішення пройти опитування на поліграфі, щоб на своєму прикладі показати, яка має бути відкритість політиків, представників органів місцевого самоврядування, державних чиновників усіх рівнів до громади, - повідомляє прес-служба «Об’єднання «Самопоміч».

«Якщо людина чесна, їй нічого приховувати, то вона обов’язково це зробить, бо такі дії лише додадуть людині авторитету», – коментує Михайло Імберовський.

«Але це при умові обов’язкового оприлюднення результатів. З іншого боку, сьогодні, коли держава запустила процес очищення влади, відмова або небажання чиновників пройти поліграф, означатиме лише одне – він має що приховувати. А значить таким людям - не місце у владі», - наголосив депутат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТАм що детектор завіс
Відповісти
Нещодавно Єгор Соболєв розповідав нам про громадській контроль, корупцію та моніторинг декларацій. З огляду на вказане, дуже хочеться щоб Вашу ініціативу з поліграфам 'дитектором брехні' підтримала секретар Луцької міськради - мільйонерша Вусенко Ю.В. Може і без детектора пояснити свої статки....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні