Волинь: на час снігопадів обмежать рух вантажівок без ланцюгів протиковзання

0
4
Волинь: на час снігопадів обмежать рух вантажівок без ланцюгів протиковзання
Служба автошляхів у Волинській області застерігає, що під час інтенсивних снігопадів, хуртовин та ожеледиці буде обмежено руху вантажного автотранспор.

Про це повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Так, обмеження діятимуть на ділянці з 61-го по 73-ій кілометр (від Володимира-Волинського до Нововолинська) автомобільної дороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква. Про це водіїв на дорогах інформують встановлені відповідні панно.

У зв’язку з складними погодними умовами звертаємось до всіх водіїв, користувачів доріг терміново підготувати транспортні засоби для їх експлуатації в зимовий період.

Використання зимової гуми, ланцюгів протиковзання дозволять уникнути заторів, з’їздів автомобілів з узбіч, інших аварійних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування.

Не зайвим буде обладнання великовагових автомобілів противідкатними упорами, автомобільними лопатами, іншими засобами, необхідними для безпечного руху автомобілів у зимовий період.

Як повідомляють у прес-службі Служби автомобільних доріг Волині, минула доба на Волині виявилася сніжною, тож дорожники активно чистили дороги загального користування. За ніч працівниками філій ДП «Волиньоблавтодор» було використано 852 тонн піщано-соляної суміші, 13 тонн солі. Працювало 54 механізми і 70 робітників.

Попри це, сьогодні вранці на трасі Володимир-Волинський - Нововолинськ через замети два ТІРи застрягло, фура - злетіла у кювет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні