Відомий луцький співак MONATIK представив новий кліп

0
-3
Відомий луцький співак MONATIK представив новий кліп
Відомий луцький співак Діма Монатік представив відеокліп на пісню "Вічність".

Кліп на одну з великих композицій останнього альбому «Звучить» створений одеський режисер Таню Муіньо, - повідомляє Bestin ua

Рівно рік тому Діма Монатік отримав премію «Прорив року» на M1 Music Awards, а сьогодні він - один з наймодніших і популярних українських музикантів, під пісні якого два тижні тому кружляв повний зал StereoPlaza.

Відео з дизайнером Машею Бех, стилістом і директором бренду Bekh Сонею Борушко, телеведучою і засновницею ювелірної марки Guzema Jewelry Лерою Гуземою в епізодичних ролях насичено символізмами.

Проте, автори радять не витрачати час на розгадку смислів, і просто насолоджуватися переглядом: "Це історія про те, як людина з галасливої порожнечі, неабияк від неї втомлена, впевнено відправляється в шлях, щоб знайти своє продовження, свою вічність, - говорить музикант.

"Ця людина продовжує вірити в поціловане сонцем майбутнє, просочене вітаміном D, адже чітко його бачить і з упевненістю продовжує рухатися до мети", - додає Дмитро.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні