«Укрзалізниця» скасувала бронювання квитків на новорічні свята

0
-11
«Укрзалізниця» скасувала бронювання квитків на новорічні свята
На новорічні свята "Укрзалізниця" скасувала резервування квитків.

З четверга, 1 грудня, на період новорічних свят, в якості експерименту призупинять надання послуги резервування місць у поїздах через інтернет, - повідомляє прес-служба відомства.

Квитки через інтернет відтепер можна лише придбати, а не зарезервувати. У компанії пішли на цей крок у рамках антикорупційних заходів.

Рішення призупинити операцію резервування місць у поїздах через мережу інтернет прийнято керівництвом ПАТ «Укрзалізниця» з огляду на численні звернення пасажирів щодо проблем із придбанням квитків у період масових перевезень, зокрема на зимові свята.

В Укрзалізниці сподіваються, що такий експеримент дозволить запобігти зловживанням, пов’язаним із незаконним перепродажем проїзних документів.

Таким чином, з 1 грудня 2016 року впродовж новорічних свят послуга резервування квитків через мережу інтернет буде недоступною.

Нагадаємо, що зарезервувати місця в поїздах через інтернет можна було від самого початку запровадження продажу квитків через всесвітню мережу. До 1 грудня 2016 року квитки можна було зарезервувати на 24 години, і коштувала ця послуга пасажирові 17 гривень.

Для покращення обслуговування громадян, уникнення непорозумінь при посадці в поїзд Укрзалізниця постійно звертається до пасажирів з проханням не купувати квитки в сторонніх осіб, а виключно в касі або через офіційний онлайн-сервіс ПАТ «Укрзалізниця» - booking.uz.gov.ua та агентів, підключених до автоматизованої системи продажу квитків.

Також залізничники звертають увагу правоохоронних органів на численні скарги громадян щодо протиправної діяльності перекупників на вокзалах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні