Ольга Фреймут - у Луцьку: місто гуде чутками

65
36
Ольга Фреймут - у Луцьку: місто гуде чутками
З'явилася інформація про те, що українська ведуча Ольга Фреймут приїхала до Луцька зі своїм проектом "Інспектор Фреймут.Міста".

Зокрема, ширяться чутки, що телеведуча заїжджала до луцького гіпермаркету Там-Там, який зовсім нещодавно пережив перевірку "Ревізора" з Вадимом Абрамовим.

Також виданню Волинь24 повідомили, що Фреймут була у Луцькій поліклініці №1.

В той же час, одна з працівниць Луцької міської дитячої поліклініки розповіла, що поки Фреймут до них не заходила з перевіркою, тим не менше, серед медиків також ходять такі чутки.

До слова, очікують, що інспектор може завітати у луцькі школи №9, №14 та №2.

"Фреймут, мала заїхати до нас у школу №26. Цікаво, що у їдальні кухарі з самого ранку вбралися у спеціальні шапочки, а булки спакували в поліетиленові пакетики", - розказують старшокласники.

Єдиним питанням залишається те, що усі чули про приїзд Ольги Фреймут, та поки ще ніхто її не бачив.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
36

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай в інші поліклінікі піде..., а не в найкращу!
Відповісти
Ви знущаєтесь? Яка вона найкраща! Жах та й годі!
Відповісти
Чорний бус плюсів стоїть біля собору в центрі
Відповісти
Це їхній бус чи ні?
Відповісти
О то і доказ що чорний! Чорноту одну розвозять і показують!
Відповісти
Якщо 1 не найкраща ,то я вже мовчу про 3-тю....
Відповісти
Можливо це просто підставна машина їздить, щоб усі спохватилися, а через тиждень буде справжня перевірка
Відповісти
Які в них повноваження на перевірки? Шоу заказушне - от і вся Фреймут!!!
Відповісти
Перевіряти кожний зможе,та тільки від тих перевіряючих користі немає ніякої,а тим більше від неї !!!
Відповісти
Нехай перевірить ще в 15 школу!!!
Відповісти
Нехай перевірить 5 школу!
Відповісти
Хочеться дуже перевірити шк 5 та садочок 16 міста луцька дуже просимо ми знаємо гроші років 7 на ту кухню сальмонели гуляють дітки двох підходили ходить третя дитина хотілось би побачити ту нову кухню з новим посудом плиткамт іт.з Дякуємо відкрите очі батькам
Відповісти
Ви щось перепутали. Ми теж водим у дитячий садок № 16 вже третю свою дитину і ніяких грошей на кухню ніхто в садочку не збирав. В харчоблоці проведено капітальний ремонт, все нове сучасне обладнання, новий посуд. Там завжди дуже чисто. Ми сім'єю дуже вдячні всьому колективу садочка за іх повсякденну працю. Там завжди уютно, затишно і чисто, і не пишіть неправди .
Відповісти
Вводимо дитину у садочок номер 16, вже 3 роки! Як мама можу сказати що ніяких зауважень немає, все влаштовує, постійно чисто! Все влаштовує! Відчувається турбота керівництва та працівників! Ось знайомі розказували, що у 2 садочку холодно,скаржаться на харчування то перевірити дійсно потрібно!!!
Відповісти
Х
оча б хтось може це підтвердити? Її сьогодні хтось бачив?
Відповісти
Ревізор був у квітні і лише коли змонтували і у листопаді показали! :) А Фреймут - то заказушна мадам і якщо з'явилась на Волині, то буде шерстити все і мох і болото, то нехай до Палиці заїде! :)
Відповісти
Швидше за все, заїде до Романюка.
Відповісти
бус біля собору стояв , знімали собор і священник давав інтервью. Фреймут не бачили
Відповісти
Караул!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Буде нічна перевірка закладів!!!!!!!!!!!!! (Це перевірена інформація) Зуб даю!
Відповісти
Я чула, що вона сьогодні "пісочила" Обласну лікарню.
Відповісти
не було її там
Відповісти
в інтернат хай зайде, в оморок впаде
Відповісти
Кухарі в ковпаках і спецодягові кожен день.
Відповісти
Ще Фуршет так і просить, щоб заїхали
Відповісти
Справді потрібно перевірити садок 16 на вулиці Шухевича не подалік міськ відділу поліції хочеться побачити на що здаємо немало коштів...
Відповісти
Ходіть на батьківські збори і будете все знати ! А керівник і працівники приділяють велику увагу облаштуванню садочка. Щось Ви путаїте.
Відповісти
то ви очевидь і є той керівник))))
Відповісти
інфекційна лікарня чекає(((( і пологовий
Відповісти
Хто вам сказав що роддом чекає???
Відповісти
І в Буратіно хай зайде і в Мальвіну)))
Відповісти
Краще дитячу інфекційну дитячу хай покажуть...
Відповісти
Обласну дитячу лікарню нехай перевірить краще! В ортопедичному відділенні ремонту ніхто не робив після відкриття лікарні а лікарні уже 30 років! Та і не тільки ортопедичне лежали з сином і в педіатричному відділенні там теж умови жахливі! Кухню нехай перевірять чим харчують діток.
Відповісти
Ще вона була у роддомі
Відповісти
Не була в роддомі, та хай перевіряє там і так все на вищому рівні
Відповісти
Та ніде вона не була, що ви сплітаєте? Чув дзвін, та не знаю де він. Хто її бачив?
Відповісти
Нехай зайде в супермаркети великі і там перевірить. Нехай заїде і подивиться ще сауни і бані то всі поржуть . А ще б у школи №5 №19 №10. На Старий ринок хай забіжить
Відповісти
Нехай зайде в супермаркети великі і там перевірить. Нехай заїде і подивиться ще сауни і бані !!! А взагалі то вона була в 1 лікарні то все скрито завтра мабуть продовжить подорожі свої!
Відповісти
Завітайте до нашої першої школи))) будем раді)
Відповісти
Відвідайте 1 школу м.Луцька ходять чутки що з там все погано
Відповісти
Круто!!Оля Фреймут дуже класна і відповідальна!!)))
Відповісти
рекомендую:дитячу інфекційну лікарню,навпроти нової лінії,це не просто втрата свідомості,то обдерті стіни,підлоги,то совіцький концтабір для дітей
Відповісти
Це правда нехай потрусить інфекційну лікарню лежала з дитиною то малий заснути неміг таке враженя що вікон немає хоча стоять пластикові
Відповісти
Нехай провірить школу 26 особливо столову по школі ходить кишкова паличка а дирекція не реагує а вимагає шкільну форму в дітей,та мало що дорога така біля школи що ноги діти можуть повикручувати особливо коли снігом засипить
Відповісти
Приїдьте до школи 26 в Луцьку на вулиці Кравчука 30
Відповісти
Приїдьте в 26 шк ми чекаємо, полюбуйтесь нашими туалетами та їдальнею
Відповісти
Відвідайте школи №5, 26. Ще заїдьте в Наш Край, Колібріс, ТАм-ТАМ, на старий ринок пошугайте тьоток
Відповісти
Запрошуємо Ольгу Фреймут в 7му школу,де діти в другу зміну ходять по темним коридорах.На сходинках також немає світла.Для Ольги буде багато новинок...Жах.
Відповісти
Олічка, дуже ВАС люблю і запрошую до школи- ліцею №
7 у Луцьку- темні коридори, слизота на сходах, "чудова кухня", за яку батьки платять немалі гроші, а діти відмовляються їсти, булочка в школі вартує в 2 рази дорожче, ніж у магазині, в який діти летять на перерві, щоб щось купити перекусити, а найголовніше це "дуже тепле ставлення" керівництва школи до дітей та їхніх батьків..... крім батьківських внесків школу не цікавіть ніхто і ніщо...... Оля, такого сюжету не знайдете ніде!!!!!!!!!!!
Відповісти
Я з Вами цілком згідна.Діти вимушені брати бутерброди,тому що харчування жахливе.Порядку немає.Твою дитину можуть побити,а в школі ні чергового вчителя,ні чергових учнів.Їх обов'язок стояти на дверях і перевіряти перезувне.Порядок відсутні.Посилаєш дитину в школу і не знаєш яка вона прийде.Головне внески вчасно оплачувати!!!
Відповісти
Хай заїде в 14 гіманзію гордість Луцька ця школа попала в 100 кращих шкіл цікаво що там Знаю вчителі хороші всередині все супер і кухарі теж
Відповісти
В 14 гімназії вчиться племінник, сестра дуже хвалить і кухню, і вчителів, дуже гарне ставлення до діток, там дійсно діти йдуть у школу щоб вчитись, високий рівень навчання і найголовніше -дисципліна!!!!!!
Відповісти
від 7 школи в шоці!!!!!! такого бардака ше не бачив!!!! бережіть батьки своїх дітей від такої школи!!!!!
Відповісти
100% , сьогодні поліція була в школі може яку вчительку на хабарі зловили вони там люблять ето дєло, 100% бардак сагласєн
Відповісти
Читаю про школу ліцей 7.Пишете правду,згідна про все з дописувачами.Такого бардаку і адміністрації немає ніде.В другу зміну дійсно на коридорах і сходинках немає світла.Харчування жахливе,порядку немає,батьків ніхто не чує і не хоче чути.А в кого вчить Марина Миколаівна,готуйтеся платити репетитору,тоді ваша дитина буде щось знати.
Відповісти
А Як в школі №5? Оля Фреймут чекаємо і в поліклінніки особливо в №2 там де дають талончики в реєстратурі -то дає то не дає , є і хамки там в полікілнніці , дивляться на тебе мол чому ти сюди приперлася? Там де аналізи здають непривітні не раз чув і сам зустрічався. Ще в інфекційну загляньте, на старий ринок!!
Відповісти
Хай зайде в супермаркети Наш край і подивиться на все там. Там таке все ліпке проивно в руки брати їхні молочні і інші товари. Зайдіть в бари на старому базарі. Зайдіть в школу № 13 і школу № 10
Відповісти
В школу №7 ольгу фреймут запросіть!!! І в державні установи запросіть ближче до обіду чи ввечері !!
Відповісти
Нехай приїде в гімназію №18
Відповісти
а хто з дописувачів має доступ до інформації про 7школу, чув шо перед канікулами в школі біля ідальні знайшли старшокласника з розбитою головою без сознанія скора забрала

Відповісти
В 5 школу там одні розбишаки
Відповісти
Да в 5 школу м.луцьк приъдьте
Відповісти
Нехай Оля Фреймут завітає до 14 гімназії!
Не видно що вона найкраща гімназія міста!
Вчителі завжди кричать, їжа завжди холодна, завжди холодно!
Відповісти
Хай такі заїде в Порт-Сіті і подивиться що ж там робиться як охорона себе веде і т.д. щось такий заклад цікавий там весь зброд малолетки і для кого він цікаво?
Відповісти
Олечко зайдьте в 5 школу подивіться . Це колись була російськомовна школа для дітй військвих а зараз там як яка атмосфера в школі, надвано був випадок дівчина з 5 школи побила іншу дівчину, яке в цій школі виховання хоча все від батьків зразу а тоді вже школа. Але ж класний керівник має знати про своїх учнів і за особливими повинні більше дивитись а не шастають по порт-сіті,яка там увага на дітей батьки яких не багаті? Ну взагалі приїдьте і зайдіть
Відповісти
7 школа((((... просто нема слів(((((, можна там навести порядок , бо є достойні вчителі, є , гарні учні, розумні батьки, але......... але поки там править мадам "дєрєктор" , толку не буде , вчителі її бояться, батьки мовчать, а мадам править..... так у нас всюди(((((( мовчимо, а потім дивуємось чого так
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні