Волинянин досмерті забив співмешканку дерев’яною палицею

0
-8
Волинянин досмерті забив співмешканку дерев’яною палицею
На Волині 32-річну жінку досмерті забив її громадянський чоловік.

Зокрема, як повідомляє прес-служба ГУ НП, у Ратнівському районі під час конфлікту 38-річний житель району побив свою співмешканку. Через отримані травми постраждала на ранок померла.

Так, до чергової частини Ратнівського відділу поліції надійшла заява про те, що у будинку за місцем проживання померла 32-річна мешканка району.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду на тілі жінки виявили сліди насильницької смерті. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Як з’ясувалось, подія трапилась ввечері 29 листопада. На подвір’ї біля будинку за місцем проживання між співмешканцями виник конфлікт в ході якого 38-річний чоловік дерев’яною палицею наніс жінці численні удари в різні ділянки тіла. Внаслідок отриманих травм, потерпіла 30 листопада померла.

Поліцейські затримали кривдника. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Ковельського відділу поліції. Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні