За 20 років існування гурту я став писати глибші пісні, тексти стали осмисленішими, - Положинський

5
-10
За 20 років існування гурту я став писати глибші пісні, тексти стали осмисленішими, - Положинський
"Якось після спільного концерту з гуртом "Танок на Майдані Конго" у Запоріжжі, ми повертались на нічному поїзді додому. Станція була не кінцева. Тоді квитки видавали з поміткою "місця вказує провідник". І от ми, два гурти, завалюємо у цей нічний поїзд. Розмістились по двоє у різних купе і вагонах. Наш бас-гітарист і барабанщик зайшли у купе, де їхала молода пара. Побачивши інструменти хлопців, дівчина питає — Ви музиканти? А з якої групи? Хлопці скромно відповідають — Так, нас тут два гурти, "Танок на майдані Конго" і "Тартак". Дівчина витримала паузу і питає — А нащо ви так назвались? Такі групи вже є, - розповідає історію з життя вокаліст гурту "Тартак" Олександр Положинський.

Ювілейний концерт до 20-річчя гурту "Тартак" під назвою "Історія триває" відбудеться 3 грудня у київському клубі Sentrum, - пише Газета.УА.

"Кожен новий рік існування гурту ми починали з думки, чи проживемо його. Добре, що дожили до нашого 20-річчя. Бо останні 8 років були боротьбою за виживання. Проблеми, які виникали, залежали не від нас, а від людей і ситуації в країні, Сумнівались, чи треба робити ювілейний концерт, бо це якось віддає "совком". Але публіка хоче таких концертів і вони спричиняють додатковий інтерес до гурту", - каже Положинський.

Гурт "Тартак" існує з 1996-го. За 20-річну творчу діяльність випустив 8 студійних альбомів. Останній альбом "Ввічність" вийшов 2015-го. На ювілейному концерті виконають старі пісні як сольно, так і у дуетах з гуртом "Роллекс", МамаРікою, Анатолієм Говорадло із гурту "Світязь", Катею Chilly.

"Пісні для концерту обирали дуже важко. Моя воля, я б виконав усі від першої до останньої. Їх за 20 років назбиралось чимало. Але мої музиканти мене за це ненавидять, а організатори — навпаки. Бо "Тартак" є рекордсменом за тривалістю концертів. Були випадки, коли ми грали 3,5 год. У ювілейному концерті з нами виступлять колишні учасники гурту — клавішник Андрій Благун, який рік тому виїхав до США, гітарист Андрій "Муха" Самойло та DJ "Валік" Матіюк, що перейшли у гурт "Бумбокс". Ми довгий час не спілкувались із "Бумбоксом", ображались на хлопців. Але нещодавно відновили дружні стосунки. Також приємно, що нарешті ми заспіваємо пісню "На даху" з лідером "Бумбоксу" Андрієм Хливнюком. Він довгий час відхрещувався від спільного виступу, казав, що той час минув і не хочеться у нього повертатися. Днями ми відзняли позитивний ролик-запрошення від гурту "Бумбокс" на наш концерт".





"Зараз працюємо над двома новими альбомами. Перший буде традиційний для гурту, лише з музикантами "Тартака". Другий — альбом дуетів, експериментальний, більш електронний за звучанням. Уже записаний дует із Арсеном Мірзояном. Працюємо над дуетами з гуртом "Epolets" та Тонею Матвієнко. Якщо я пишу пісні і вони ніде не звучать, у мене наступає довга творча пауза. Можу місяцями нічого не писати. Якщо ж я чую свій готовий трек, записаний і зведений на студії, мене це надихає і можу в цей же день написати нову пісню, - каже Положинський. - За 20 років існування гурту я став писати глибші пісні, тексти стали осмисленішими. Хоча в нових альбомах будуть також веселі і стьобні композиції. Щодо музики, то ми міксуємо різні стилі, пробуємо нові напрямки, але в результаті народжується наш власний стиль. При цьому намагаємось залишатись впізнаваними. Слухаючи молодші гурти, можу з впевненістю сказати, що вони мають на собі вплив нашої творчості. На пісні надихає життя. В останньому альбомі є такі, що написані до революційних і військових подій в країні. Тексти пророчі. Дехто думає, що це відгук на події, а насправді це писалося за кілька років до того. На диску є композиції різних років. Але зводилися усі вони у альбом протягом року", - коментує Положинський.

На концерт "Тартака" 3 грудня усі квитки продані. Гурт зробить додатковий концерт 11 грудня. Але вже без запрошених колег-зірок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Теперь стало всё ясно, большое спасибо за информацию. Вы мне очень помогли.

---

порно инцест а также traxnul mamu istorii
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/yakim-bude-dpa.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/novini/budet-li-moratorij-na-provedenie-proverok-do-konca.html
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно правительству. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/finansy/pensiya/pensionnaya-reforma-v-ukraine.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/yakoyu-bude-pogoda-navesni-2017-roku-v-ukraini.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/novyj-rik/narodni-prikmeti-na-novij-rik-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/yakogo-chisla-zeleni-svyata-v-2019-roci-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/prozhitkovij-minimum-z-1-lyutogo-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/greko-katolickij-kalendar-na-2017-rik.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні