Волинь: більше 100 кандидатів до селищної ради і лише 2 - у мери

0
6
Волинь: більше 100 кандидатів до селищної ради і лише 2 - у мери
За місце у селищній раді Заболоттівської громади на Волині позмагаються сотня кандидатів.

Заболоттівська селищна виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 101 кандидата у депутати до відповідної сільської ради та 2 кандидатів на посаду сільського голови. Про це повідомляє громадська мережа ОПОРА.

На посаду сільського голови Павлівської сільської ради об’єднаної територіальної громади зареєстровано 2 кандидатів, висунутих політичними партіями «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та «Українське об’єднання патріотів «УКРОП».

Зокрема, боротись за посаду Павлівського сільського голови в рамках виборчої кампанії виявили бажання: Свіржевський Валерій Георгійович (висунутий політичною партією «Блок Петра Порошенка «Солідарність») та Данилевич Сергій Валерійович (висунутий політичною партією «Українське об’єднання патріотів «УКРОП»).

Брати участь у перших виборах до Заболоттівської селищної ради об`єднаної громади, які відбудуться 18 грудня, виявили бажання 47 кандидатів у депутати, яких висунули політичні сили – «УКРОП», ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» та «Громадянська позиція».

Крім того, Заболоттівська селищна ТВК під час засідання 24 листопада зареєструвала для участі у виборах 54 кандидати-самовисуванці.

Щоправда, у цей же день один з кандидатів, висунутий шляхом самовисування передумав брати участь у виборах і подав відповідну заяву до селищної ТВК з проханням зняти його з реєстрації.

Таким чином, станом на 25 листопада у Заболоттівській громаді за депутатський мандат будуть боротись 100 кандидатів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні