--> Кіркоров вкрав пісню в Дідьє Маруані і здав його російській поліції | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кіркоров вкрав пісню в Дідьє Маруані і здав його російській поліції

0
10
Кіркоров вкрав пісню в Дідьє Маруані і здав його російській поліції
Судитися зі злодіями в злодійській державі для громадян цивілізованих країн може виявитися собі дорожче: можна самим запросто опинитися у в'язниці. Лідер групи Space, французький композитор Дідьє Маруані сьогодні, 29 листопада, був затриманий в Москві, - повідомляє by24.org із посиланням на інформагентство ІТАР-ТАСС.

Йому інкримінують частину 3 статті 163 Кримінального кодексу Російської Федерації - "Вимагання, вчинене організованою групою в особливо великому розмірі". Зірці світової електронної музики загрожує до 15 років позбавлення волі в суворої російської в'язниці, а підставив французького гостя російський "співак" Філіп Кіркоров.

Разом з Дідьє Маруані був затриманий його російський адвокат Ігор Трунов, який представляв інтереси французького композитора за його громадянського позовом проти Філіпа Кіркорова про крадіжку музики, використаної ним в його пісні "Жорстока любов". У ній незалежна експертиза виявила очевидну подібність зі старим хітом Symphonic Space Dream, написаним свого часу Дідьє Маруані для його групи Space.



В якості компенсації за порушення своїх авторських прав Дідьє Маруані зажадав з Філіпа Кіркорова 75,34 мільйона російських рублів. Як повідомлялося раніше, сторонам ще до винесення судового рішення вдалося прийти до мирової угоди: російський "співак" зобов'язався виплатити французькому композитору значну суму в позасудовому порядку в обмін на відмову від претензій.

Як виявилося, запропонована широко відомим своєю "порядністю" Кіркоровим мирова угода виявилася банальною підставою: одночасно він подав у російську поліцію заяву про нібито скоєне в його відношенні вимагання. Коли Дідьє Маруані та Ігор Трунов прибули у відділення "Ощадбанку Росії" за адресою вул. Покровка, 19, де Кіркоров призначив їм зустріч для виплати належної обкраденим автору компенсації і підписання мирової угоди, і французького композитора, і його російського адвоката скрутили співробітники російської поліції.



Поки невідомо, повідомили російські "правоохоронці" про затримання всесвітньо відомого музиканта французьке консульство. Ситуація для Дідьє Маруані ускладнюється ще й тим, що його адвокат в Росії Ігор Трунов затриманий разом з ним, а значить - захищати композитора вже нікому. Самого Трунова захищає інший російський адвокат Людмила Айвар.

Нагадаємо, що поки єдиними людьми, здатними протистояти нахабству Філіпа Кіркорова виявилися білоруські митники. Нечемний розмова "співака" з ними закінчився посиленим доглядом фургонів з його обладнанням, через що улюблений співак малоосвічених провінційних дамочок за 40 не встиг на власний концерт у Вільнюсі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні