Луцька журналістка поскандалила з патрульними

38
19
Луцька журналістка поскандалила з патрульними
Луцька журналістка Наталка Поліщук в емоційному дописі у соцмережі розповіла, що провела у міському відділку поліції півночі після того, як перейшла дорогу у невстановленому місці.

У свою чергу представники патрульної поліції запевнили, що жінку затримали, оскільки вона відмовлялася показати документи та поводилася агресивно.

«ФЛЕШ-МОБ ДОВБОЙОБИ В ПОГОНАХ!!!!!! Сьогоднішня пригода вибила мене з колії. Я перейшла дорогу поза пішохідним переходом і провела півночі в міськвідділку поліції, справдовуючись з нашими новими патрульними, які затримали мене через те, що я порушила правила дорожнього руху. Мене завезли у міський відділ поліції. Допитували! Наголошую перейшла дорогу у невстановленому місці і готова була в разі чого сплатити штраф! Але поліцейським було цього мало! Вони вирішили, що я маю побувати на Грибоєдова в гостях», – розповіла про «пригоди» журналістка.

«Я сказала цим КОЗЛАМ все, що про них думаю. Було бажання зарядити в пику двом придуркам у формі, але тоді мене дійсно загребли б. Але я слухняна громадянка і жодному з цих ідіотів не врізала, НА ЖАЛЬ!» – не стримувала емоцій Наталка Поліщук.


За словами прес-служби патрульної поліції міста Луцька, 28 листопада близько 23 години в районі Північного ринку екіпаж побачив жінку, яка переходила дорогу у невстановленому місці і мало не потрапила під колеса автомобіля. Вона розмовляла по телефону і не дивилась по сторонах.

«Під час спілкування відмовлялась пред’явити документи та почала поводитись агресивно. Тож патрульні склали протокол затримання і доставили її у міський відділок поліції, аби встановити особу та винести відповідну постанову», – кажуть правоохоронці.

Вони запевняють, що у міськвідділку журналістка продовжувала поводитись зухвало, на співпрацю іти не хотіла, хоча згодом таки назвалась. Відразу після цього патрульні винесли на громадянку постанову за ч. 1 ст. 127 КУпАП (перехід проїзної частини в невстановленому місці). Весь процес зайняв приблизно годину, а не півночі, як розповідала затримана, кажуть патрульні.

«Щодо публікації жінки у соцмережі про дії патрульних, то наголошуємо, що вони були законними та професійними. Щодо ображання самих патрульних, то відзначимо, що вони, 22-річний та 25-річний інспектори, служили в зоні АТО, один з них ніс службу у трьох різних підрозділах, інший – в лавах 51-ї бригади, мають нагороди. Жодних порушень по службі в Патрульній поліції Луцька не мають. Тож вважаємо ці звинувачення надуманими, а пост – емоційним і невиправданим», – йдеться у заяві прес-служби патрульної поліції Луцька.
Теги: скандал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наталочка Наталочка Ай ай ай
Відповісти
Ну вибач
Відповісти
Ця дама без скандалу жити не може(
Відповісти
Наташа , веде себе як за три рубля. Сама порушила,сама права качає. Дурепа
Відповісти
Спочатку розтрубила всьому світу, потім подумала, що поспішила. Бо отримує зворотній ефект
Відповісти
Хіба журналістам все можна? Я "слухняна "громадянка????Несем культуру в маси......(будьмо чесними.коли це не стосується нас)
Відповісти
Вчора на Волі також одна "тварь" під колеса кинулась. В людини пошкоджене авто та неприємності.
Відповісти
Хотів поставити плюс, но вийшло мінус... Бо журналюги реально охірєлі, ставлять себе вже вище самого вищого...... Так що мінус в попередньому пості не враховуйте
Відповісти
Це в неї такий стиль життя, істерики, матюки, бухати і качати права, бо сама нуль
Відповісти
Про таких як ця "пані" говорять ТП. Вже все місто її знає як ненормальну неадекватку , хоча їй це подобається.., якщо хорошого ніхто про неї не скаже, то хоч дупою обізвуть
Відповісти
А зато ви живете думкою інших і переживаєте аби люди на вас нічого поганого не подумає)) таких як ви називають "дуполизка")))
Відповісти
Вперше бачу хто то така
Відповісти
Такій навіть не соромно буде, бо таким сци в очі а ім все роса божа. Позоресько в жінка! !!
Відповісти
карма в неї така,влипати в неприємності...а все тому,що гонить на нормальних людей,і це їй вилазить ой яким боком...
Відповісти
На одну корову на дорозі стало меньше! Чи надовго? Корова є корова де гадить там і мичить!!!
Відповісти
100% поліція права
Відповісти
ух ти, на Грібоєдова інтернет провели)
судячи з вереску, мєнти дійсно щось порушили, і розборка буде карколомна.
Відповісти
Скандалістка, пофігістка і тіпа "журналістка"))))) Ще з студентських років була такою... такою і залишилась)) Така брудна нецензурщина та лайка з уст журналіста є дуже ганебним вчинком! Фу!
Відповісти
З цїєї курви така журналістка як з мене балерина...До поліції відношення не маю, але самого тошнить від всякіх хамовитих чмошників...які спочатку порушують, а потім в наглу права качають, ображають і соплі роспускають.
Куда нам европа з такими чмошними писаками?
Відповісти
ПРОПОНУЮ ОРГАНІЗУВАТИ ФЛЕШ-МОБ.
Давайте всі дружно напишемо їй в фейсбук що вона кончена. Можливо тоді дойде...
Відповісти
Підтримую!! Полішка стопудова!! Їх по манерам поведінки здалеку видно! Ото керівника свого позорнула і сама себе на посмешище виставила, тупіца не вихована.
Відповісти
ага, давай, блисни розумом.
Відповісти
таким ніколи не дойде!!
вона тільки що може це в соц сетях піря підіймати, бо в житі скоро ніхто не схоче з нею навіть срати на одном уполі!!!
Відповісти
Це її така "журналістська етика" без цензури, Проте, коли водій не правильно припаркувався, то вони на швиденько пишуть, щоб зганьбити на все місто, а сама аварійну ситуацію спровокувати-запросто!
ГАНЬБА!!!!!!
Відповісти
це бєшенство матки
Відповісти
А мені цікаво, чи після всього вилитого бруду в адресу копів буде позов про притягнення скандалістки за образу їх чести й гідности ? Чи хоч хтось оцінить її поведінку, як таку, що не відповідає нормам журналістської етики? Чи стільки бруду й люті, вилитих на людей, які коментували її допис "проти шерсти" залишаться без уваги психологів? Як на мене, панянка потребує термінової допомоги, а її поведінка - належної оцінки фахівцями. Стати відомою в такий химерний спосіб - це вже симптом.
Відповісти
я на місці її шефа звільнив!!!!
Відповісти
Ця дамочка нагадала мені "героїню"з Любомля, яка недавно прославилась, нап****ла більше ніж порушила)))) це зараз новий тренд такий. Нешановні, якщо вже так сталось, що ви щось порушили, то майте відвагу це визнати, вибачитись і зробити відповідні висновки, а не звинувачувати всіх у тому ,що у вас мозгу менше ніж в коропатки))))
Відповісти
Це діагноз.
Відповісти
Хіба це журналіства?

Типове БИДЛО, яке возомнило себе принцесою!
Відповісти
позоре професію, там її не місце
Відповісти
порушила заплатила і до побачення гроші в бюджет м.Луцька на будинок малютки
Відповісти
А в нас зараз усі такі журналісти .В кожній інформації помилка .Ну,які журналісти,випущені з нашої "України" .Там ні інтелекту, ні розуму. Ще львівський університет Івана Франка може дати нормального журналіста.І то вже споганився хабарями. А в нас в Луцьку взагалі позор вишам.Випускають спеців,які в бюджеті з мамами -директорами не можуть працювати,бо тупі,як валянки.А ця панянка психічно неврівноважена,видно.
Відповісти
ДОВБОЙОБИ В ПОГОНАХ!!!!!!
Відповісти
ДОВБОЙОБИ!!!!!! ЦЕ Ж ЖІНКА ВИ ЩО СТАДО ПІДАРАСІВ?
Відповісти
Це невихована потвора,грязна журналістка,брехлива як і її
господарі.
Поліцейські молодці,цих потвор до порядку приводьте!
Відповісти
Для цього є вдеофіксація. Якщо журналістка впевнена у власній правоті - в суд і в соцмережі. Якщо лаялась і обзивала - відео покаже, хоча на рахунок цього протоколу немає..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні