--> Що зробив для волинян Володимир Бондар? ДЕПУТАТСЬКИЙ РІК | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що зробив для волинян Володимир Бондар? ДЕПУТАТСЬКИЙ РІК

0
5
Що зробив для волинян Володимир Бондар? ДЕПУТАТСЬКИЙ РІК
Депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар прозвітувався перед своїми виборцями 32 територіального округу, який знаходиться у Ратнівському районі.

Довідково:

Володимир Бондар обраний депутатом Волинської обласної ради VIІ скликання, виборчий округ №32 від Волинської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Голова фракції «Солідарність» в обласній раді. Заступник голови постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики.


Моя діяльність, як депутата Волинської обласної ради спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців у межах депутатських повноважень, наданих Законом України «Про статус депутатів місцевих рад».

Після обрання мене депутатом Волинської обласної ради VІІ скликання побудував свою роботу по двох напрямках:

- Перший: участь у сесійних засіданнях і в діяльності постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики, а також організація роботи фракції;

- Другий: робота на окрузі, зустрічі з виборцями та їх особистий прийом.

За звітний період депутатської діяльності взяв участь у роботі усіх сесій Волинської обласної ради та, за виключенням двох, засіданнях постійної комісії. Активно долучався до розробки проектів рішень, напрацьованих постійною комісією. Приймав участь у роботі сесій місцевих рад.

В якості голови фракції провів 10 засідань фракції. В основному, розглядалися питання, які стосувалися обговорення порядку денного чергових сесій обласної ради. Як голова фракції організовував участь депутатів у Прес-клубі обласної ради, також забезпечив функціонування постійного місця роботи фракції в приміщенні Волинської обласної ради, каб.112

Мною були озвучені та підтримані депутатами п’ять депутатських звернень та ряд запитань до посадових осіб області.

Мною як депутатом обласної ради налагоджено тісний зв’язок з головами селищної та сільських рад, депутатами Ратнівської районної ради з метою вирішення проблем громад спільними зусиллями. Регулярно спілкуюся з виборцями району, вивчаю їх проблеми, по мірі можливості допомагаю. Постійно відвідую населені пункти свого округу, спілкуюсь з жителями, цікавлюся їхніми проблемами. Мешканці мого виборчого округу мали змогу звернутися до мене з актуальними питаннями через органи місцевого самоврядування або через мого помічника.

Так, з початку діяльності надійшло 45 письмових звернень від мешканців округу та колективів, орієнтовно 50 звернень в усній формі. Найбільше звернення громадян стосувалися соціально-побутових питань.

Враховуючи численні заяви та звернення громадян, мною протягом 2015-2016 року з особистого депутатського фонду виплачено матеріальної допомоги малозабезпеченим громадянам на суму 10 тис. грн. та виділено з фонду обласної ради згідно моїх запитів 6 тис.грн.

За моєї ініціативи було погоджено та виділено коштів на об’єкти округу:

- капітальний ремонт аварійної частини даху школи с.Гута – 1,3 млн.грн. коштів з бюджету розвитку обласного бюджету;

- капітальний ремонт Заболоттівської районної лікарні № 2 – 1,8 млн.грн.

- добудова спортивного комплексу до спального корпусу на 124 місця, спеціальна школа-інтернат, смт Заболоття Ратнівського району – 6,6 млн.грн. з коштів Фонду регіонального розвитку.

- заміна дорожнього покриття смт Заболоття-с.Тур, смт.Заболоття-с.Гута – близько 1 млн.грн. (в тому числі співфінансування усіх рівнів бюджетів).

Також проводжу зустрічі з учасниками АТО та з сім’ями загиблих для виявлення потреб та допомоги (матеріальні допомоги, юридичні консультації, забезпечення дровами на осінньо-зимовий період та відстоювання земельних інтересів сімей загиблих та тяжко поранених). Мною була ініційована зустріч представників спілок учасників АТО з генеральним прокурором України Ю.Луценком щодо справ бійців 51 ОМБР.

Напередодні Великодніх свят мною були організовані іменні стипендії для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, що проживають на території округу. Також було надано спонсорську допомогу у вигляді постільної білизни відділенню стаціонарного догляду смт.Заболоття (будинок пристарілих). Вихованці Заболотівської спеціальної ЗОШ-інтернат за мого сприяння отримали спортивний інвентар та солодощі.

За звітний період за мого сприяння вдалось вирішити питання передачі будівель колишнього військового містечка, що знаходяться в с.Сокиричі Ківерцівського району у постійне користування Державній установі «Волинському навчальному центру підготовки поліцейських».

Беру активну участь у роз’яснювальній роботі щодо створення об’єднаних територіальних громад. Провів зустріч з даного питання з активом Заболотівської громади, запросив для роз’яснювальної роботи представників офісу реформ. В сесійному залі довелось активно відстоювати створення саме цієї громади, аби вона не втратила можливість залучення коштів з державного бюджету на свій розвиток.

Мною було з ініційовано неодноразові публікації в районній газеті та інтернет виданнях щодо висвітлення моєї депутатської діяльності. Чимало звернень надходить до мене через соціальні мережі, де я є активним дописувачем.

Мешканці Ратнівського району знають, що я завжди готовий допомогти і підтримати кожного, надати допомогу, залучити районні та обласні організації задля вирішення нагальних питань громади.

Запитання та звернення виборці також адресують через мого помічника: Мисковець Ольгу – 0676089736 або надсилають свої листи за адресою: 43016, м.Луцьк, вул.Ковельська, 2, 4 пов.

Впевнений, що і надалі буду приділяти максимум уваги у вирішенні найскладніших проблем виборців свого округу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні