Багато хто іде в зону АТО, щоб зробити політичну кар'єру, - волинський десантник

1
2
Багато хто іде в зону АТО, щоб зробити політичну кар'єру, - волинський десантник
Волинський десантник, в ефірі відомого шоу "Шустер live" заявив, що багато хто йде в АТО, щоб потім зробити політичну кар'єру.

Також він зауважив, що в Україні даремно відмінили смертну кару, - повідомляє видання Патріоти України.

Павло Чайка пригадав вираз Яценюка про "кулю в лоб" та зауважив, що насправді ніхто з політиків її не отримав. На відміну від простих українців, які гинуть, захищаючи рідну землю.

Відомий десантник, повний кавалер ордену “За мужність”, впевнений, що багато хто відправився ненадовго в зону АТО тільки для того, щоб потім потрапити до влади та зробити кар'єру, передають Патріоти України та пропонують вам переглянути уривок із популярного ток-шоу.

На думку Павла Чайки, повернення смертної кари дозволило б швидко подолати і корупцію, і багато інших проблем, які звичайними методами чомусь ніяк не можуть подолати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лапин, Павлик и остальные карьеристы
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні