У Львові через фокуси згорів нічний клуб

0
-5
У Львові через фокуси згорів нічний клуб
Пожежа у нічному клубі Львова виникла через необережне поводження з відкритим вогнем під час шоу. Про це повідомляє УНІАН із посиланням на сайт Головного управління Національної поліції Львівської області.

«Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з відкритим вогнем. Під час шоу у концертному залі клубу вогонь перекинувся на стелю та стіни, що і стало причиною пожежі», - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, на той час у клубі перебувало більше 200 відвідувачів, 22 з них звернулися за медичною допомогою, троє у тяжкому стані.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Досудове розслідування триває.

Як повідомлялося, в ніч на 27 листопада у Львові виникла пожежа в нічному клубі, розташованому по вулиці Науковій. За даними ДСНС, внаслідок пожежі 22 людини звернулись в лікувальні заклади Львова. Госпіталізовано 14 людей з опіками та отруєнням продуктами горіння.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні