Луцька маршрутка №22 їздитиме в Милуші ще місяць

0
-10
Луцька маршрутка №22 їздитиме в Милуші ще місяць
Маршрутка № 22 їздитиме в Милуші до 15 січня.

Про це стало відомо під час засідання позачергового виконавчого комітету 24 листопада, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Начальник управління транспорту і зв’язку Анатолій Миронюк розповів, що залишити маршрут у тому режимі, у якому він працює зараз, просять місцеві жителі села Милуші та міста Луцька.

Тож відповідне звернення в міськраду подав депутат Княгининівської сільської ради Олександр Ткачук. До того ж, є погодження про це Волинської обласної державної адміністрації. Наразі маршрут обслуговує сім автобусів.

Нагадаємо, що укінці вересня рішенням виконкому маршрут № 22 «закільцювали» на вулиці Ковельській, а не у Милушах, тож маршрутка не мала б їздити за межі міста від 13 грудня.

«В нас безліч дзвінків і заяв про продовження маршруту № 22», – сказав Миронюк.

Оскільки щодо маршруту № 22 проявив ініціативу депутат сільради Олександр Ткачук, продовження саме маршруту № 22 підтримати варто. У цьому переконаний член виконавчого комітету Роман Романюк.

Своєю чергою, міський голова Микола Романюк запевнив, що на початку грудня на чергове засідання виконкому винесуть проекти рішень щодо продовження інших маршрутів, якщо буде погодження ОДА і перевізників.

Зрештою ж, більшість членів виконкому таки проголосувала за те, щоб маршрутка № 22 їздила у Милуші до 15 січня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні