--> Луцька маршрутка №19 їздитиме до Прилуцького | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцька маршрутка №19 їздитиме до Прилуцького

0
6
Луцька маршрутка №19 їздитиме до Прилуцького
Міську маршрутку №19 пустили до Прилуцького.

Так, члени виконкому проголосували за зміну маршруту автобусу 19 «Єршова – Гірка Полонка» сьогодні, 24 листопада, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Нагадаємо, між Луцькою міською радою та Прилуцькою сільською радою підписаний договір про співпрацю. Одна з умов співпраці – транспортне сполучення з Луцьком міськими маршрутками.

Так, члени виконкому проголосували за те, щоб змінити назву маршруту, і відтепер вона називатиметься «с. Прилуцьке – с. Гірка Полонка».

На маршруті має бути 10 автобусів.

Тож шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямку маршрутки буде наступним: с. Гірка Полонка, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Наливайка, Івана Богуна, Ківерцівська, с. Прилуцьке (місця міжзмінного відстою у с. Прилуцьке на вулиці Лісовій та у с. Гірка Полонка біля будинку культури).

Маршрутка має курсувати вже з понеділка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні