--> Волинські нардепи-мажоритарники - на 16 місці за показниками роботи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські нардепи-мажоритарники - на 16 місці за показниками роботи

1
-8
Волинські нардепи-мажоритарники - на 16 місці за показниками роботи
З лютого 2016-го до 24 листопада, за результатами роботи нардепів-мажоритарників Волинська область стала 16-ою із областей України.

Про це розповіла координатор громадянської мережі ОПОРА на Волині Катерина Шарпата під час звіту у четвер, 24 листопада, - інформує ВолиньPost.

Такі висновки зробили на основі моніторингу роботи у Верховній Раді та в окрузі. Так, Ігор Гузь за показниками письмової реєстрації відвідав 100% засідань ВРУ, Сергій Мартиняк – 68%, Степан Івахів – 82%, Ігор Лапін – 96%.

Гузь відвідав 85% засідань свого парламентського комітету, Сергій Мартиняк – 30%, Степан Івахів – 17%, Ігор Лапін – 75%.

Ігор Гузь зареєстрував 6 постанов, Сергій Мартиняк – 3, Степан Івахів – 1, Ігор Лапін – 7.

Ігор Гузь зареєстрував 7 законопроектів, Сергій Мартиняк – 4, Степан Івахів – 7, Ігор Лапін – 18.

Ігор Гузь подав 25 запитів, Сергій Мартиняк – 0, Степан Івахів – 4, Ігор Лапін – 3.

Ігор Гузь робив змістовні виступи у Раді 26 разів, Сергій Мартиняк – 0, Степан Івахів – 0, Ігор Лапін – 17.

В окрузі в Ігоря Гузя працюють 4 приймальні, ще 4 – поза межами. У Сергія Мартиняка – 1 приймальня в окрузі, у Степана Івахіва – 4, у Ігоря Лапіна також 1.

Ігор Гузь особисто приймав громадян 6 разів, Степан Івахів та Сергій Мартиняк – 0, Ігор Лапін – 1. Гузь відвідав 66 публічних заходів, Ігор Лапін – 19, Сергій Мартиняк та Степан Івахів – 0. У роботі органів місцевого самоврядування Гузь брав участь 15 разів, Ігор Лапін – 5, Івахів та Мартиняк – 0.

Тому загалом за показниками роботи із 105 мажоритарників Гузь отримав 2 місце, Івахів – 66, Сергій Мартиняк – 89, Ігор Лапін – 67. А область загалом стала 16-ою.

Як розповів під час зустрічі Ігор Гузь, він намагається працювати в окрузі максимально відкрито та забезпечити присутність помічників у кожному із 208 сіл округу. Загалом до них вже надійшло до 3000 звернень за 2 роки. Для округу загалом вдалося залучити 17 мільйонів гривень.

Також Гузь розповів про проблеми із прийняттям законів у Верховній Раді. Мовляв, зараз там «лежать» до 6000 законопроектів, які не приймаються з різних причин. Тому законодавча робота не завжди ефективна.

Ще він анонсував, що 25 листопада із представниками громад округу вирушить у місто Грубешов для укладання партнерських угод із польськими гмінами.

Помічниця нардепа Ігоря Лапіна Оксана Ютовець відзначила, що Лапін буде звітувати про роботу за 2 роки наступного тижня. Він за 2 роки подав 53 законопроекти, 8 з яких написав сам, а інші – у співавторстві. Один із них вже прийняли.

За словами Ютовець, Лапін відвідав засідання комітету лише 37 із 51 разів, бо паралельно бере участь у роботі приватизаційної комісії, засідання якої можуть бути в цей же час. Нардепу вдалося залучити у липні 2016-го 11,5 мільйона на добудову школи №27 Луцька та 500 тисяч на розчищення річки Сапалаївки, а у жовтні ще 4,5 мільйона на школу №27 та 700 тисяч на Сапалаївку.

Помічниця нардепа Дмитра Добродомова Тетяна Лишневець відзначила, що хоча він і не волинський мажоритарник, тут працює приймальня, у яку вже особисто звернулося 89 лучан та надійшло 190 дзвінків. Найчастіше до Добродомова зверталися щодо корупції. Натомість до волинських мажоритарників - щодо матеріальної допомоги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/novini/budet-li-moratorij-na-provedenie-proverok-do-konca.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/minimalna-pensiya-z-zhovtnya-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-zhovten-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/yakim-bude-berezen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/kodeks/kved-v-ukra%D1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні