Волинь позичить гроші на ремонт тридцяти амбулаторій

0
-1
Волинь позичить гроші на ремонт тридцяти амбулаторій
22 листопада на Волині оголосили тендер на реконструкцію та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини.

Як повідомив відділ інформаційної політики Волинської ОДА - перша фаза робіт розрахована на 31 об’єкт по всій Волині, зокрема у Володимир-Волинському, Горохівському, Іваничівському, Камінь-Каширському, Ковельському, Луцькому, Любешівському, Любомльському, Маневицькому, Ратнівському, Рожищенському, Турійському районах, містах Володимирі-Волинському, Нововолинську, Ковелі, Луцьку.

В районах на місцях вже виготовлено проектно-кошторисну документацію (ПКД) щодо кожного з них. Варто наголосити, що фінансування ремонтних робіт планується з коштів позики.

Власне, пропозиції необхідно надати за адресою: Україна, Волинська область, місто Луцьк, Київський майдан, 9, Волинська обласна державна адміністрація, Управління капітального будівництва, кабінет 703 до 10:00 17 січня 2017 року.

Початок робіт запланований на другий квартал 2017 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні