У Луцьку силовики заборгували бюджету 3 мільйони за землю

0
1
У Луцьку силовики заборгували бюджету 3 мільйони за землю
Розташовані у Луцьку структури Міноборони, СБУ, Державної прикордонної служби та ДПТС України заборгували міському бюджету за останній рік майже 3 мільйони гривень.

Як повідомляє Волинська правда, така сума виникла через несплату податку за землю.

Відповідну інформацію членам комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Луцькради Лілія Єлова.

Так, комісія розглянула питання щодо звільнення представників силових структур міста Луцька від сплати земельного податку. Відповідний проект рішення депутати не ухвалили, зокрема, двоє членів комісії проголосували проти, ще двоє утрималися, а «ЗА» не було віддано жодного голосу.

«Недоїмку вони рано чи пізно змушені будуть погасити, а якщо ми їх звільнимо від сплати цього податку, то цих грошей бюджет міста не отримає ніколи», - зауважив депутат Олександр Семенюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні