ТОП-5 найдорожчих луцьких квартир в оренду

2
-4
 ТОП-5 найдорожчих луцьких квартир в оренду
Орендоване житло – порятунок для тих, хто поки не може придбати власне або ж не бажає «прив’язувати» себе до одного місця.

І хоч пересічний українець не завжди може собі дозволити самостійно винаймати навіть найдешевші квартири, на ринку пропонують й доволі розкішні помешкання. Дворівневі, з джакузі, камінами та ліпниною – такі вони найдорожчі луцькі квартири в оренду.


Дивитись також ТОП-5 найдорожчих луцьких квартир на продаж.

13 075 ГРИВЕНЬ ЗА КОТЕДЖНИЙ БУДИНОК І ЗАГОРОДЖЕНУ ТЕРИТОРІЮ В ЦЕНТРІ

Півтисячі доларів просять за місяць проживання у великій квартирі площею 100 квадратних метри у котеджному будинку на вулиці Коперника.

Обіцяють, що житло – повністю вмебльоване та укомплектоване побутовою технікою, є автономне опалення, загороджена територія і гараж.

Всього в квартирі – три кімнати.

При поселенні майбутніх мешканців попросять заплатити комісію, а також оплачувати комуналку.

16 260 ГРИВЕНЬ ЗА МІНІМАЛІЗМ ТА ХАЙ-ТЕК


Трикімнатну квартиру на вулиці Коперника площею 99, 3 квадратних метра готові віддати у користування за 16 тисяч 260 гривень, а також оплату комунальних послуг.

Обіцяють, що квартира вмебльована і знаходиться в новобудові. Раді у ній будуть бачити лише одну чи дві людини без дітей та тварин.
В оголошенні зазначається, що в квартирі – сучасний ремонт, автономне опалення, є інтернет, телефон, а також гараж.

Інтер’єр квартири виконаний в біло-коричневих тонах, а «розбавляють» цей мінімалізм явно дизайнерські люстри.

18 970 ГРИВЕНЬ ЗА ЛІПНИНУ ТА ВІТРАЖІ

18 970 гривень на місяць доведеться заплатити тим, хто захоче оселитись у дворівневій трикімнатній квартирі на вулиці Стрілецькій, 21а площею 140 квадратних метрів.

В оголошенні зазначається, що помешкання знаходиться в елітному будинку з двоярусними квартирами і гаражем на першому поверсі.

Оплату господарі хочуть отримувати в доларах, але орендарів попросять заплатити й за газ та воду за лічильниками (в квартирі – автономне опалення).

На першому поверсі – простора «дерев’яна» кухня з обідньою зоною та зал з каміном, на другому – дитяча кімната та велика спальня. Є два санвузли з душовою кабіною та джакузі.
Обіцяють всі зручності для прання та прасування.

27 100 ГРИВЕНЬ ЗА «ПОЗОЛОТУ» ТА ОКСАМИТОВІ ДИВАНИ

За квартиру на вулиці Коперника просять більше 27 тисяч гривень на місяць. За такі кошти у ваше користування може потрапити двоярусне помешкання, загальною площею 200 квадратних метрів.
Квартира знаходиться на шостому поверсі цегляного будинку та має чотири кімнати.

До слова, цю квартиру можна не лише винаймати, а й придбати за 130 тисяч доларів, завдяки чому вона потрапила до списку найдорожчих помешкань, що продаються. В оголошенні про продаж йшлось про те, що у ній є два санвузли, джакузі, гардероб.

Квартира нібито повністю вмебльована дизайнерськими меблями з Італії, а ванні кімнати та санвузли – з італійською сантехнікою. Є автономне опалення, кондиціонер, підлога із підігрівом, охоронна систему із сигналізацією, камін.

27 100 ГРИВЕНЬ + КОМУНАЛКА ЗА ПРОСТІР ТА РЕТРО-МЕБЛІ

Стільки ж просять за оренду ще однієї дворівневої квартири на вулиці Коперника. Щоправда, ця має 6 кімнат і займає 323 квадратні метри. Як і годиться, у великій оселі – велика кухня. На 20 «квадратах» точно є де розвернутись. Судячи з фото тут виділено окремі зони для приготування їжі та зборів за великим родинним столом.

Втім, на відміну від попередньої пропозиції, бажаючим орендувати це помешкання доведеться додатково заплатити за комунальні платежі – згідно з лічильниками. Зважаючи на площу, сума може набігти немаленька.

В квартирі – світлі санвузли, сауна, камін, а також шкіряні та дерев’яні меблі, зроблені «під старовину».

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повний несмак
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні