У Тернополі від вибуху газу «літали» каналізаційні люки

0
-2
У Тернополі від вибуху газу «літали» каналізаційні люки
У вівторок, 22 листопада, близько 18:00, у Тернополі на вулиці Чехова стався вибух газу у каналізаційних спорудах. Як пише місцеве видання «Галас», вибуховою хвилею у повітря підкинуло з десяток каналізаційних люків.

Зазначається, що рятувальники обгородили периметр, а поліція перекрила рух вулицею. Повідомляється також про двох постраждалих, яких забрала швидка.

Місцеве видання «Наш день» із посиланням на очевидців повідомляє, що люки почали вибухати один за одним, причому з-під них виднілося полум'я.

В управлінні ДСНС України у Тернопільській області повідомили, що відбулася детонація вибухової газової суміші, в результаті накопичення природно газу в каналізаційних колодязях телекомунікаційних мереж Тернопільської філії ВАТ «Укртелеком».

«В результаті даної події травмовано двоє перехожих: житель м. Тернопіль, 1978 року народження – забійні рани та підозра на перелом ноги; житель м. Тернопіль, 1988 року народження – термічні опіки, отримано внаслідок займання верхнього одягу від спалаху», – зазначили у відомстві.

Спалах спостерігався в 3 колодязях, всього пошкоджено 12 люків кабельних споруд. Обставини та збитки завдані подією з'ясовують.



Джерело: zaxid.net.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні