--> Нетверезий, злий і «обікрадений»: сільський голова Піддубців скандалив з поліцією. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нетверезий, злий і «обікрадений»: сільський голова Піддубців скандалив з поліцією. ФОТО. ВІДЕО

2
50
Нетверезий, злий і «обікрадений»: сільський голова Піддубців скандалив з поліцією. ФОТО. ВІДЕО
Позашляховик "Нісан", за кермом якого був голова Піддубцівської сільської ради Борис Горбатюк, зупинили на порушення правил дорожнього руху увечері понеділка, 21 листопада.

Командир першої роти Патрульної поліції Луцька Андрій Раковець повідомив: "Водія зупинили за порушення правил дорожнього руху. Він порушив правила проїзду перехрестя. Виїхав на зустрічну смугу, перетнувши дві суцільні смуги. Під час спілкування виникла підозра, що водій - у стані алкогольного сп’яніння»



Водій відмовився від проходження алкотестеру - і на місці, і в наркодиспансері. Чим, згідно з законом, автоматично визнав себе п"яним.

«Чого я маю проходити алкотестер. Я громадянин України», - заявив він.

Під час спілкування Борис Горбатюк зізнався, що «випив 50 грам».

«Випив 50 грм. А шо – не маю права?», - сказав він.



«Це якшо дохляк вип’є 50 грам, то він впаде зразу, а якщо я 50 грам вип’ю, мене не вставляє», - пояснив сільський голова Підддубців.

«То патрульні може п’яні сьогодні» - додав він.

Окрім того, Борис Горбатюк заявив, що поліцейський вимагав від нього гроші:

«Я знаю, хороший чоловік, в Рокинях працював, хороший спортсмен (водій говорив про поліцейського Андрія Раковця, який його зупинив - ред). Тут мене зупиняє і каже: Боря, або так, або не так. Або дай бабки, і тоді я тебе відпущу".



Окрім того, Борис Горбатюк заявив, що поліцейські вкрали у нього сумку, у якій було 100 тисяч доларів. На запитання, де він взяв таку суму, пояснив: "Мені знайомий дав завезти на вокзал".



Автомобіль Бориса Горбатюка забрали на штрафмайданчик. Власник авто протестував проти цього, і під час вантаження авта на евакуатор обурювався і матюкався.



Борис Горбатюк відмовився підписувати протоколи, складені за порушення правил дорожнього руху і за кермування машиною в нетверезому стані.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
50

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні