--> В Устилузі «на гарячому» затримали поляка з хабарем | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Устилузі «на гарячому» затримали поляка з хабарем

1
-2
В Устилузі «на гарячому» затримали поляка з хабарем
На пункті пропуску «Устилуг–Зосін» затримали 66-річного поляка, який намагався дати прикордоннику хабара.

За спробу дачі неправомірної вигоди інспектору відділу прикордонної служби «Пархоменкове» Львівського прикордонного загону Державної прикордонної служби України в сприянні проходження митного контролю поза чергою, 66-річний житель Республіки Польща відповідатиме перед законом. Про це повідомила прес-служба ГУ Наційональної поліції у Волинській області.

Працівники управління захисту економіки у Волинській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України спільно з працівниками Володимир-Волинського відділення поліції та співробітниками відділу прикордонної служби «Пархоменкове» Львівського прикордонного загону Державної прикордонної служби України під час відпрацювання території міжнародного автомобільного пункту пропуску «Устилуг–Зосін» на гарячому затримали 66-річного громадянина Республіка Польща за спробу дачі неправомірної вигоди.

Встановлено, що, перебуваючи на території міжнародного автомобільного пункту пропуску «Устилуг–Зосін», чоловік передав інспектору відділу прикордонної служби «Пархоменкове» Львівського прикордонного загону Державної прикордонної служби України неправомірну вигоди у сумі 100 злотих Республіки Польща за сприяння у проходженні митного контролю поза чергою.

За даним фактом слідчі Володимир-Волинського відділення поліції за процесуального керівництва Володимир-Волинської місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

На даний час проводиться комплекс заходів та слідчих дій з метою встановлення всіх обставин учинення вказаного кримінального правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наші показуху показувати вміють.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні