--> 50/50: На виборах у Поворську кандидати від партії та самовисуванці зрівняли рахунок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

50/50: На виборах у Поворську кандидати від партії та самовисуванці зрівняли рахунок

0
-9
50/50: На виборах у Поворську кандидати від партії та самовисуванці зрівняли рахунок
У Поворській громаді на Волині 50% кандидатів від партій, 50% – самовисуванці. Зокрема, Поворська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 70 кандидатів у депутати та 3 кандидати на посаду сільського голови на виборах 11 грудня.

Про це стало відомо представникам Громадянської мережі ОПОРА у п’ятницю, 18 листопада.

На посаду сільського голови Поворської сільської ради об’єднаної територіальної громади претендує 3 кандидати: два від політичних партій та один самовисуванець.

Зокрема, для участі у виборах Поворського сільського голови об’єднаної територіальної громади постановою ТВК № 6 від 17 листопада зареєстровано: Низкогуза Івана Онуфрійовича (висунутий КРО ПП ВО «Батьківщина»); Семенюка Сергія Володимировича (висунутий шляхом самовисування); Пахольчука Аркадія Павловича (висунутий КРО ПП «Українське об’єднання патріотів «УКРОП»).

Для участі у перших виборах до Поворської сільської ради громади сільська територіальна виборча комісія зареєструвала 35 кандидатів у депутати, яких висунули партії: «УКРОП», ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» та Радикальна партія Олега Ляшка.

Стільки ж претендентів – 35 осіб – на здобуття депутатського мандату, які балотуються шляхом самовисування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні