У Луцьку відкрили джампінг-центр «Гравітація»

2
1
У Луцьку відкрили джампінг-центр «Гравітація»
Перший у Луцьку джампінг-центр «Гравітація» відкрився у культурно-розважальному центрі «Адреналін Сіті». Тут - 650 кв м батутів.

Зі слів генерального директора «Адреналін Сіті» Ірини Мордик, новий заклад відкритий для відвідувачів щодня: у будні – з 12:00 до 22:00, у вихідні та святкові дні – з 10:00 до 22:00, пише Конкурент.

Джампінг-центр відкрився у суботу, 19 листопада.

Для відвідувачів є обмеження у вазі та зрості. Охочі пострибати повинні бути вищими 120 см та не важчими 120 кг.

Квиток у центр коштує до сотні гривень. Продають безлімітні квитки для дітей та дорослих у будні за ціною 80 гривень, а в святкові та вихідні дні – 100 гривень.

«Це батут професійний, який має посилені металеві конструкції, пружини, а також покриття покращеної якості» - повідомила директорка «Адреналін Сіті»

«Батут розрахований як на дітей, так і на дорослих. У нас є всі сертифікати та гарантія якості. Обладнання та матеріали сертифіковані, не токсичні» - додала Ірина Мордик.



«У залі працюватимуть інструктори, які наглядатимуть за безпекою. Також працюватиме охорона, яка не допускатиме людей в неадекватному стані. За порядком будемо дивитися обов'язково", – запевнила Ірина Мордик.

Фото з Фейсбуку Ірини Мордик
Теги: фото
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А дітям без дорослих можна 11-13 років
Відповісти
Звичайно можна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні