Під Авдіївкою знову "гаряче". Місія ОБСЄ зафіксувала посилення обстрілів

0
3
Під Авдіївкою знову "гаряче". Місія ОБСЄ зафіксувала посилення обстрілів
СММ ОБСЄ зафіксувала 460 вибухів у Донецькій області і 59 - у Луганській 17 листопада.

Про це йдеться у звіті місії, оприлюдненому в п'ятницю, - інформує УНІАН.

Зазначається, що левова частка вибухів була зафіксована в районі Авдіївки.

"СММ зафіксувала більше порушень режиму припинення вогню в Донецькій області, зокрема 460 вибухів, 300 з яких зосереджені в районі Авдіївки, Ясинуватої, Донецького аеропорту", - йдеться у звіті.

У Луганській області місія зафіксувала також збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зокрема зафіксовано 59 вибухів. Місія продовжила контролювати процес розведення сил і засобів у Станиці Луганській, Золотому і Петрівському, свобода пересування місії була обмежена на всіх 3 ділянках. Місія також зафіксувала довгі черги на в'їзді-виїзді контрольно-пропускних пунктів у районі Станиці Луганської в ранкові годинники. Нагадаємо, в Луганській області внаслідок обстрілів поранений український військовослужбовець.

"Внаслідок обстрілів російсько-терористичних військ зазнав поранення наш український захисник Луганщини. Сили АТО були вимушені відкрити вогонь у відповідь, щоб примусити замовкнути ворожу артилерію", - йдеться в повідомленні Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні