--> Нардеп - олімпійський плавець пропонує перевіряти колег на алко та наркозалежність | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Нардеп - олімпійський плавець пропонує перевіряти колег на алко та наркозалежність

0
1209
Нардеп - олімпійський плавець пропонує перевіряти колег на алко та наркозалежність
Неадекватність поведінки тих чи інших можновладців стала приводом для розробки та реєстрації законопроекту, яким розширюється перелік спеціальних перевірок, так член фракції “Радикальної партії Олега Ляшка”, а також голова міжфракційного об’єднання “Здоров’я нації” Денис Силантьєв (на фото) в ексклюзивному коментарі УНН прокоментував реєстрацію закопроекту про обов’язкову перевірку чиновників та народних депутатів на алкогольну, наркотичну залежності, та загальний психічний стан.

“Якщо коротко, то законопроектом передбачається обов’язкова щорічна перевірка психічного стану та можливої наркотичної чи алкогольної залежності осіб, які уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Це повинно стосуватися кожного можновладця — від Президента України до депутата селищної ради. Ні для кого не секрет, що політична історія України знала багато випадків, коли громадськість ставила під сумнів адекватність поведінки тих чи інших можновладців. На жаль, з кожним роком подібні випадки частішають. Саме тому, я вважаю, що народні депутати повинні задекларувати не тільки свої фінансові чи майнові статки. Ми повинні задекларувати свою адекватність займаним посадам і здатності приймати відповідальні рішення на користь нашої держави та її громадян”, — сказав народний депутат.

Нагадаємо, проект закону про внесення змін до закону України “Про запобігання корупції” щодо розширення сфери застосування спеціальних перевірок, внесений до ВР низкою народних депутатів, зокрема пропонує перевіряти парламентарів та чиновників з особливо відповідальним становищем на наркотичну залежність щорічно.

Довідково.

Денис Силантьєв — український плавець, заслужений майстер спорту України, призер Олімпійських ігор, чемпіон світу та Європи з плавання. Народний депутат України. Голова МДО «Здорова Нація»<1>, МДО «Сприяння розвитку водного транспорту України»<2>, та співголова МДО «Депутатський контроль»<3>, член МДО з питань профілактики й боротьби з неінфекційними захворюваннями<4>.

Перший чемпіон світу з плавання в незалежній Україні, чотириразовий володар Кубку світу з плавання в стилі батерфляй, срібний призер Олімпійських ігор.

Встановив 37 рекордів України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні