Віддай цигарку - отримай цукерку: у Луцьку закликали кидати курити

0
-12
Віддай цигарку - отримай цукерку: у Луцьку закликали кидати курити
У Луцьку активісти провели акцію, під час якої закликали лучан відмовитися від паління. Захід відбувся у середу, 17 листопада, - повідомляє Громадське.Волинь.

Члени Громадської ради при ОДА, працівники патрульної поліції міста, працівники муніципальної поліції, а також лікар взяли участь в акції, яка присвячена до Міжнародного дня відмови від куріння.

Вони ходили центральними вулицями міста та спілкувалися з курцями. За умовами акції курець, який віддасть активістам свою цигарку, отримає цукерку.

«Ми роз’яснювали людям, що паління є шкідливим для їхнього здоров’я. Цим займався головний лікар Волинського обласного центру здоров’я Сергій Новосад.

Працівники патрульної поліції роз’яснювали, що є місця, заборонені для паління і про те, що рішенням сесії міської ради визнано, що центр міста та центральні вулиці є місцями, де заборонено палити.

«Загалом люди відгукувалися негативно і запевняли, що куріння – це їхня особиста справа», – зазначила заступник голови Громадської ради при облдержадміністрації Мар’яна Сорочук.

«Ми проситимемо у Луцької міської ради встановити в центрі міста інформаційний стенд, на якому буде роз’яснення для лучан та гостей міста про зони, вільні від паління», – додала вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні