Австрійці в шоці від флешмобу патрульної поліції Луцька, - депутат

1
1
Австрійці в шоці від флешмобу патрульної поліції Луцька, - депутат
Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський каже, що розповів друзям з Австрії про флешмоб «сфотографуй себе за кермом з паском безпеки» - і ті «не можуть зрозуміти, чому це круто».

Нагадаємо, Патрульна поліція Луцька ініціювала соціальний флеш-моб: «Пристебни життя – це твоя безпека!» У рамках Тижня безпеки дорожнього руху. Учасники флешмобу фотографуються за кермом, пристебнуті ременем безпеки, потім розміщують свої фотографії у соцмережах та передають цю ініціативу іншим.

«Я цей флешмоб показав своїм друзям у Австрії ( австрійцям) вони в шоці ...! Не можуть зрозуміти чому це круто - постити фотки з ременем безпеки???!!! Для них це - НОРМА, ЗАКОН, це - БЕЗПЕКА! Блін, як на довго ми відстали....» - написав з цього приводу Михайло Імберовський

У Патрульній поліції Луцька відреагували на репліку:

«Насправді, ті люди, які допомагають нам у флешмобі, - не відстали. Навпаки! У нас багато ДТП через непристебнутий ремінь, багато з потерпілими, плюс не пристібають належно дітей. Михайле, це не відсталість, це нагадування. Ми не неповноцінні, ми показуємо приклад іншим співгромадянам - от і все) Ви прекрасно бачите, як їздять по місту і скільки ДТП. Покажіть і скажіть, які у нас все-таки свідомі громадяни!»

На що Імберовський відповів:

«Ідея класна і мною не критикується, а просто шкода часу, який втратила моя Україна!»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де ви їх набираєте?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні