На Волині «швидка» на сім годин застрягла на дорозі

1
2
На Волині «швидка» на сім годин застрягла на дорозі
Водії, що зіштовхнулись, заблокували дорогу на сім годин. В заторі опинилась й «швидка».

Водії, які «притерлись» боками, зажадали, щоб аварію оформили патрульні. Останніх довелось чекати майже 7 годин. Відтак, дорога між двома селами стала заблокованою.

В заторі більше 7 годин простояла карета швидкої допомоги, яка їхала на виклик, автомобіль доставки хлібу, маршрутка та інші авто, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини з посиланням на члена ГО «Автомайдан України Волинь» Сергія Кушніра.

Активіст зазначає, що між селами Павлівкою та Риковичами вранці 13 листопада трапилась незначна ДТП. Проте, в наслідок аварії заблокували роботу грейдерів, дорогою не змогла проїхати й «швидка допомога».

Водій Іван Бощук, який теж застряг в заторі, розповів, що причиною інциденту стало дрібне ДТП – ВАЗ 2106 отримав невелику вм’ятину, проте водій наполіг, щоб аварію оформили патрульні. Чекати їх довелось майже сім годин.

Як результат – на дорозі застрягла маршрутка, автомобіль швидкої допомоги Іваничівської районної лікарні, який їхав на виклик, а також хлібовоз. Аналогічна ситуація, зі слів пана Івана, і в сусідніх селах – через непогоду там фактично відрізані дороги.

«З 11 години ранку стоїмо. Реагування служб дуже погане. Я їхав забрати літню людину з села, в якої погіршився стан здоров’я і теж застряг», - каже пан Іван та додає, що за станом на 18:00 грейдер вже чистить дорогу, патрульні оформили ДТП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А водію ВАЗ 2106 - ніхно не міг розбити клюва якщо йому не доходило морально. або машину спихнути на обочину?? Кусок металобрухту, а проблем наробив, як майбаха поцарапали!!!
і якщо незначне ДТП то могли б скалсти протокол без тої піліції для страхових компаній!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні