Ковельські поліцейські за добу розкрили озброєний розбійний напад на магазин

0
3
Ковельські поліцейські за добу розкрили озброєний розбійний напад на магазин
Співробітники Ковельського відділу поліції протягом доби встановили та затримали зловмисників, які скоїли озброєний розбійний напад на продуктовий магазин на вулиці Ярослава Мудрого в Ковелі.

За фактом розбою поліцейські відкрили кримінальне провадження та затримали зловмисників в порядку ст. 208 КПК України, - повідомляє Сектор комунікації поліції в області.

10 листопада о 20 годині до Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення від продавця продуктового магазину на вулиці Ярослава Мудрого в Ковелі про те, що двоє невідомих чоловіків зайшли в приміщення закладу та погрожуючи їй предметом схожим на пістолет забрали із каси 4 тис. грн.


На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції. Поліцейські провели детальний огляд місця події.

«Завдяки професійній та злагодженій роботі поліцейські протягом доби встановили особи зловмисників. Ними виявились 22-річний та 25-річний місцеві мешканці. Один із хлопців нещодавно звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення крадіжки. Зловмисників затримали в порядку статті 208 КПК України. Вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», – повідомив керівник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні