Фірма нардепа Мартиняка судиться через офісні перегородки

0
-2
Фірма нардепа Мартиняка судиться через офісні перегородки
У Луцьку "Пан Курчак" судиться ТзОВ "Єврохолдинг" через офісні перегородки, які створюють незручно працівникам.

Фірма "Пан Курчак" звернулась до суду з позовом до ТзОВ "Холдингова компанія "Єврохолдинг", щоб останні не заважали їм вільно користуватись офісними приміщеннями, що знаходяться на вулиці Єршова, 11, - повідомляє Конкурент.

Позивач вимагав демонтувати металопластикові конструкції та скляні перегородки.

Представники "Пана Курчака" доводили у суді, що працівники "Єврохолдингу" у приміщенні спільного холу на першому поверсі встановили металопластикові перегородки, якими фактично цей хол поділено на окремі приміщення та змінено його функціональне призначення.

При цьому право власності "Єврохолдингу" на це приміщення не зареєстровано.

Однак представник "Єврохолдингу" пояснив, що вони не є "першопочатковими" власниками приміщення і не встановлювали металопластикових перегородок у приміщенні холу, оскільки з боку підприємства не укладалося ніяких правочинів щодо виготовлення та монтажу перегородок.

"Позивач не обґрунтував у своїй позовній заяві та не надав суду будь-яких достатніх доказів про те, що саме відповідач є власником металопластикових конструкцій, здійснив їх монтаж", – йдеться у рішенні.

Відтак Господарський суд Волинської області прийняв рішення у позові відмовити.

Як відомо, першу фірму "Пан Курчак" пов'язують із нардепом з Волині Сергієм Мартиняком, другу – "Єврохолдинг" – з бізнесменом Сергієм Голіковим.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні