На Волині екс-ДАІшник напідпитку тікав від патрульних

0
3
На Волині екс-ДАІшник напідпитку тікав від патрульних
У четвер, 10 листопада, луцькі патрульні поліцейські піймали п’яним за кермом колишнього інспектора ДАІ Трохима Ваврика.

Останній свій стан сп’яніння то заперечував, то спростовував, але переконував, що не керував своїм автомобілем під час заримання, - інформує Громаське.Волинь.



Активіст «Автомайдану України» Сергій Кушнір, свідок події, розповідає, що його колеги по організації помітили авто марки Audi на вулиці Ківерцівській, яке вело агресивну їзду. Він розпочав слідувати за порушником і передав інформацію патрульним поліцейським. Коли правоохоронці спинили авто, водій почав рух й протягнув по дорозі з собою інспектора Управління патрульної поліції Луцька Андрія Савулу.

Опісля водія з допомогою автомайданівців заблокували і запропонували пройти алкотест.

Водієм виявився колишній інспектор взводу з обслуговування стаціонарного посту № 1 роти ДПС ДАІ підпорядкованої УМВС України у Волинській області Трохим Ваврик.

Він погоджувався проїхати до наркодиспансеру, втім не розумів у якості кого. Переконував, що він не керував автомобілем, а керував його сусід. Той в свою чергу запевнив, що був пасажиром й підтвердив особу водія.

Сам Трохим Ваврик то заперечував вживання ним алкоголю, то навпаки підтвердив журналістам «Громадського.Волинь», що пив незадовго до затримання його патрульними.

Самі поліцейські, аби переконати Ваврика проїхати до наркодиспансеру продемонстрували йому відео, де зазнято, як під час затримання за кермом був колишній інспектор ДАІ.

Останній таки проїхав у наркодиспансер, але відмовився проходити алкотест, мовляв не вміє дихати у трубку апарату Drager.

На водія було складено два протоколи за статтями 130 та 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а також патрульні написали на нього заяву за ст. 342 Кримінального Кодексу України щодо вчинення опору працівникам правоохоронних органів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні