ТОП-5 брендів горілки у луцьких закладах

1
9
ТОП-5 брендів горілки у луцьких закладах
Якщо меню для банкету чи навіть невеличкої дружньої гулянки складають заздалегідь, довго вивчаючи страви і рахуючи порції, то з вибором міцних напоїв – інша історія. У луцьких закладах розповідають, що більшість відвідувачів чітко знає, яку горілку хоче вживати і замовляє конкретну марку.

Опитавши адміністраторів місцевих кафе, барів та ресторанів, видання «Волинь24» визначило п’ятірку найпопулярніших брендів.

До слова, бармени зауважували, що аргумент «кум/сват/брат казав, що хороша» – досить поширений фактор у виборі того чи іншого виду горілки. Отож, ділимося зібраними рекомендаціями від сотень клієнтів трьох десятків луцьких «кабаків».

5 МІСЦЕ. MEDOFF КЛАСИЧНА

П’ять закладів назвали «Medoff класичну» серед найбільш популярних брендів горілки. Здебільшого, це – кафе та бари з демократичними цінами та невибагливими відвідувачами.

Середня ціна у луцьких супермаркетах цієї горілки – 60 грн за пляшку 0,5 л. У закладах, звісно, ціна – набагато вища, від 50 до 70%.

До 2014 року цю горілку виготовляли в Криму – ТОВ «Кримська горілчана компанія» (фірма із британськими інвестиціями). Після гучних заяв у 2014 році про вивезення бізнесу із півострова, наразі у відкритих джерелах інформації про те, на якому заводі наразі виготовляють горілку – немає. На пляшці у якості виробника зазначене київське ТОВ «УДК».

Виробники запевняють, що особливістю «Medoff класичної» є інноваційна система фільтрації «медовий дощ», що дозволяє отримати кришталево чистий алкоголь преміум класу. І називають мед одним із найкращих природних фільтрів.

4 МІСЦЕ. КОЗАЦЬКА РАДА

Третина опитаних закладів назвала «Козацьку раду» одним із найпопулярніших видів горілки. Такої думки притримуються у першу чергу популярні бари і пивні клуби середнього сегменту.

Ціна такої горілки у луцьких магазинах – близько 68 грн за пляшку 0,5 л.

Виробник – ТОВ «Національна горілчана компанія», що у Черкаській області.

Своєю «фішкою» виробники «Козацької ради» називають кованих ковпак, виготовлений швейцарським монетним двором, а ще запевняють, що рецептуру «підглянули» в історичних літописах.



3 МІСЦЕ. ЗУБРІВКА ЗЛОТА

У кожному другому луцькому закладі кажуть, що часто перед застіллями чують прохання: «Нам – зубрівки!». А в одному із ресторанів навіть зізналися, що додали цей 38-градусний напій до меню саме через постійні прохання гостей.

Купити у луцькому супермаркеті пляшку 0,5 л «Зубрівки» можна за ціною від 100 грн.

Виготовляють «Зубрівку» у Польщі.

Компанія запевняє, що ця горілка наділена цілющими властивостями кори дуба із самого серця Біловезької Пущі.






2 МІСЦЕ. ПЕРВАК ПОДВІЙНОГО ПЕРЕГОНУ

Рекламний салоган «щоб стояв у кожній хаті», схоже, спокусив багатьох. І подвійного, і першого перегону «Первак» серед луцьких любителів міцних напоїв користується неабиякою популярністю.

І все ж, цей бренд найчастіше просять у закладах середнього класу: в популярних барах, проте на столах елітних ресторанів ця марка з'являється нечасто.

Купити «півлітру» «Первака подвійного перегону» можна в середньому за 70 грн.

Виробник – компанія «УДК», Київ.

Пшеничний «Первак» завдяки подвійному перегону має смак чистий, як сльоза – переконують виробники.

1 МІСЦЕ. NEMIROFF ОСОБЛИВА

Найпопулярнішою горілкою серед відвідувачів луцьких закладів виявилась «Nemiroff Особлива». Саме цю горілку найчастіше просять у барменів закладів усіх сегментів: від найпростіших барів до найпрестижніших ресторанів.

Більше того, у чотирьох найпопулярніших ресторанах трьома найбільш затребуваними марками горілки назвали різні види «Nemiroff»: Особливу, Лекс та Преміум.

Ціна традиційного «Nemiroff» у Луцьку – близько 75 грн за «півлітру».

Виробник – ТОВ «ЛВН Лімітед», Вінницька область.

«Особливу» виробники називають відправною точкою в історії бренду і запевняють, що чоловічий горілчаний смак «чорного» «Немирова» завоював повагу не лише серед лучан, а практично у всьому світі.

До слова, оцінюючи цей напій, луцькі ресторатори припускають, що головною причиною його популярності є агресивна рекламна компанія, яка завоювала не так повагу, як ретельну увагу всіх, хто має доступ до телебачення.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: В Україні подорожчає горілка

* * *

Для визначення рейтингу опитали 30 луцьких кафе, барів та ресторанів: «Альтаміра», «Мелодія», «Україна», «Корона Вітовта», «Лучеськ-паб», «Майдан», «Золотий дракон», «Сніжинка», «Місто», «Рестпарк», «Ліон», «Брама», «Курінь», «Вечірній Луцьк», «Аліса», «Мальвіна», «Ольвія», «Прага», «Теревені», «Зустріч», «Космос», «Старий полковник», «Black&Gold», «Шафран», «Пательня», «Пано», «Княжий двір», «Ring DJ Cafe», «Чевермето», «Хурма».


Підготувала Людмила ЯВОРСЬКА («Волинь24»)

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
алкоголізм
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні