Добровольців з Луцька хочуть визнати учасниками бойових дій

0
4
Добровольців з Луцька хочуть визнати учасниками бойових дій
У Луцькраді планують надати статус учасника бойових дій добровольцям та дозволити їм користуватися програмами підтримки бійців.

Про це на оперативній нараді розповів заступник Луцького місткого голови Сергій Григоренко, - повідомляє Район.Луцьк.

Чиновник зазначив, що в Україні існує проблема добровольців, адже держава досі не визнала їх учасниками війни на сході.

«На державному рівні є проблема добровольців – тих людей, які пішли воювати за Україну, але з певних причин не змогли легалізуватися. Ми вирішили, що не будемо чекати, поки президент, Верховна Рада та уряд це зроблять. Ми хочемо в Луцьку визнати воїнів добровольців, як такими, що воювали на сході», – розповів заступник мера.

Міська рада планує також звернутися до обласної ради та до керівництва країни, аби прийняття подібних рішень прискорили і на обласному, і на державному рівнях.

Рішення міської ради дасть змогу воїнам-добровольцям брати участь у усіх міських програмах, спрямованих на підтримку учасників бойових дій. Мова йде і про програму забезпечення житлом, і про соціальні програми, які стосуються оздоровлення та реабілітації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні