--> «Це, як в маршрутці», - митрополит Михаїл про невдоволення лучан гучномовцями | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Це, як в маршрутці», - митрополит Михаїл про невдоволення лучан гучномовцями

2
3
«Це, як в маршрутці», - митрополит Михаїл про невдоволення лучан гучномовцями
Митрополит Луцький та Волинський Михаїл запевнив, що гучність трансляцій служб та церковних новин на Театральному майдані обласного центру можна зменшити, але лише після особистого звернення лучан.

Про це владика розповів в коментарі «Волинь24».

З його слів, гучність трансляції залежить від того, хто налаштовує звук. Однак нічого страшного в голосній трансляції духівник не бачить, мовляв це буває лише раз на тиждень після літургії.

«Такого сильного голосу, аби це комусь заважало, там немає. Немає ж проблем, коли тут встановлюють сцену і грають концерти? Якщо будуть звернення з побажаннями зробити тихіше, ми це зробимо, але персонально до мене ніхто з цим не приходив», - наголосив очільник Волинської єпархії УПЦ КП.

«Це ж на любителя: один погано чує – йому треба голосніше, інший має гарний слух і йому треба тихіше. Це, як в автобусі: одним включи кондиціонер, іншим – виключи. Водій всім догодити не може. Так само і тут. Будемо шукати середнє арифметичне, а що з того вийде – час покаже», - додав митрополит.

Нагадаємо, що в центрі Луцька на двох стовпах встановлені колонки, з яких у неділю лунають гучні проповіді та церковні вісті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що це ви пане бізнес-приход будуєте на місці памятника польського? Поляки дали вам собор на халяву а ви гадюшник будуєте. Приміщення духовної академіїї здаєте в оренду...
Щось подібне як москалі в Почаєві василіани збудували усю лавру а вони в гадюшник перетворили.
Відповісти
українці але ви і дурні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні