Помер один з найстаріших кліриків Волинської єпархії УПЦ МП

0
2
Помер один з найстаріших кліриків Волинської єпархії УПЦ МП
Отець Олександр відслужив у сані священика понад 60 років.

Його називали «родовим батюшкою», бо похрестив, повінчав, відспівав не одну родину у Горохові та його околицях - повідомляє прес-служба УПЦ МП.

За великі заслуги перед Українською Православною Церквою та багаторічну службу благочинний митрофорний протоієрей Олександр Пасічник нагороджений численними грамотами, орденами: у 1994 році – другим Хрестом з прикрасами; до 1000-ліття Волинської Єпархії удостоєний права служби Божої при відкритих царських вратах по “Отче наш”.

У 1997 та 2003 роках – орденами “Преподобного Нестора Літописця” І і ІІ ступенів. У травні 2000 року – ювілейним орденом “Різдва Христового – 2000” ІІ ступеня. У грудні 2009 року – орденом “Почаївської ікони Пресвятої Богородиці”. Є багато державних нагород

Теги: церква
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні