У Луцьку затримали п’яного злодія, який називався російським шпигуном

0
0
У Луцьку затримали п’яного злодія, який називався російським шпигуном
На проспекті Грушевського в Луцьку патрульні затримали п’яного чоловіка, який просив милостиню.

"Жебрака" затримали увечері 2 листопада.

Патрульні затримали «жебрака» й доправили в міськвідділ для встановлення особи й складання протоколу за перебування в громадському місці у нетверезому стані.

У відділку затриманий поводився неадекватно. На прохання представитися називав різні прізвища. Згодом почав запевняти, що він – волинський прокурор, а згодом назвався російським шпигуном.

Юнак також розповів про причини свого стану: він, мовляв, два місяці збирав металобрухт, здав його, отримав 60 гривень і на радощах напився.

Драгер показав, що алкогольне сп‘яніння не сильне, тож поліцейські припустили, що неадекватний стан викликаний не алкоголем. На запитання, що вживав, хлопець відповів: повітря.

Він довго не міг пояснити, де живе. А коли особу встановили, то виявилося, що він проходить у кількох справах по крадіжках і грабежах.

Патрульні залишили його для працівників карного розшуку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні