У Луцьку співачка Ірина Федишин лікувала бійців «мистецькою терапією»

0
-3
У Луцьку співачка Ірина Федишин лікувала бійців «мистецькою терапією»
Волинські бійці АТО відвідали концерт популярної співачки Ірини Федишин, яка виступила в облмуздрамтеатрі ім. Т.Г.Шевченка з новою програмою «Лише у нас на Україні».

Так, дійство за сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького відбулося в рамках проекту «Мистецька терапія», який запровадив і реалізовує в життя обласний благодійний фонд «Рідна Волинь».

Талановита співачка підкорила глядачів, у тому числі і поранених бійців, своєю енергетикою, щирістю спілкування і чуттєвим виконанням українських пісень.

Ірина Федишин подякувала бійцям за їхню мужність і героїзм, подарувавши їм свою пісню «Прошу в неба».

Співачка побажала усім волинянам і всьому українському народу добра, злагоди та перемоги у сьогоднішній неоголошеній війні.

Ірина Федишин зазначила, що по приїзді наступного разу до Луцька вона збирається відвідати поранених бійців, які проходять реабілітацію в обласному госпіталі для інвалідів.

Голова обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов відмітив:

"Така мистецька терапія дієво допомагає солдатам відновлювати душевну рівновагу, сприяє покращенню їхнього здоров’я, і вона надалі буде продовжуватися заради духовного оздоровлення бійців АТО".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні