--> На Волині затримали дві групи злочинців, які обкрадали квартири і машини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині затримали дві групи злочинців, які обкрадали квартири і машини

0
-2
На Волині затримали дві групи злочинців, які обкрадали квартири і машини
Нещодавно волинські правоохоронці затримали дві групи осіб, які займалися викраденнями автомобілів, крадіжками у помешканнях та грабежами на території Луцького та Ківерцівського районів.

Щоправда, серед затриманих не виявилося тих, хто влітку обікрав дачний будинок головного поліцейського Волині Петра Шпиги, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Як розповів під час прес-конференції у вівторок, 1 листопада, Петро Шпига, 23 жовтня працівники Нацполіції спільно з патрульними «на гарячому» спіймали групу з п'яти чоловік, яка займалася викраденням автомобілів.

Примітно, що до складу групи входили двоє неповнолітніх, зловмисник, який був раніше судимий за аналогічний злочин. На рахунку злочинців – п'ять викрадених автомобілів, які після крадіжки розбирали та реалізовували поагрегатно.

А вже 25 жовтня затримали ще одну групу, цього разу з 4 осіб, ромської національності з Ужгорода, які менш ніж за три тижні скоїли 9 крадіжок у помешканнях волинян.

Головний поліцейський краю також підтвердив, що влітку у нього пограбували дачний будинок.

«Був такий факт, тільки це був дачний будинок, і дійсно була крадіжка. Дружина зверталася до поліції. На даний час лише вдалося встановити, що це зробили нетутешні, які займаються крадіжками з дачних масивів. Але наразі їх не знайшли», – зізнався Петро Шпига.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні