Підвищення мінімалки не викличе зростання інфляції, - Мінфін

4
4
Підвищення мінімалки не викличе зростання інфляції, - Мінфін
Міністр фінансів Олександр Данилюк (на фото) запевнив, що підвищення мінімальної заробітної плати в Україні пройде без додаткового зростання інфляції. Про це він заявив в ефірі телеканалу 1+1, - пише Кореспондент.НЕТ.

"Не буде інфляції (більшої, ніж прогнозується - ред.)... Це рішення (про підвищення мінімальної заробітної плати - ред.) не впливатиме на інфляцію в наступному році", - зазначив Данилюк.

На питання звідки уряд братиме кошти для виплати підвищеної мінімальної зарплати, Данилюк пояснив, що процес буде відбуватися за рахунок детінізації економіки.

"Необхідно розуміти, звідки будуть йти кошти. Ці кошти зараз знаходяться в тіні, вони виплачуються в конвертах. І ці кошти легалізуються, увійдуть в систему як білі зарплати і як податки, а це означає, що додаткової грошової маси не буде", - уточнив він.

Нагадаємо, що президент Петро Порошенко за підсумками переговорів з прем'єром Володимиром Гройсманом вирішив підвищити мінімальну зарплату в Україні до 3200 грн. в місяць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А пенсії остануться ті ж самі.Це відрите знущання ще більше над народом.Ми й так знаходимось за межею бідностіа це вже буде просто капец. Та ви хоч підніміть у кого стаж за 40 і більше років, а не всім однакові.
Відповісти
пенсіїї 1500 грн. хватить на шнурок і мило, але перед тим забю штук 5 падлюк
Відповісти
В нас ціни ростуть з будь-якої причини.Чергове бла-бла
Відповісти
А де брати гроші, з комуналки?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні