--> Чому MONATIK ніколи не знімає шапку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому MONATIK ніколи не знімає шапку

2
6
Чому MONATIK ніколи не знімає шапку
Співак з Луцька розповів, чому ніколи не знімає шапку.

Шапка – незмінний аксесуар Дмитра Монатика. На усіх ефірах дитячого талант-шоу «Голос. Діти 3» та й у павільйоні MONATIK не знімає цей аксесуар, - повідомляє 1+1.

Зірковий тренер жартома каже, що його мама ніколи не переживає, адже він поїв і в шапці.

"Я так завжди одягався. В 13 років я пішов на брейк-данс, почав крутитися на голові. Тому і ходив завжди у шапці. Потрібно думки зберігати в теплі. Збирати все, а потім викладати все в пісні", - каже співак.

MONATIK часто жартує стосовно свого зросту. Однак зізнається, що дизайнери не кепкують і не відправляють його жартома у дитячий відділ. Увесь одяг, який обирає зірковий тренер з колекцій для дорослих.

В одязі співак надає перевагу вулично-елегантному стилю. За екстравагантність та в минулому довге волосся MONATIKа критикували в школі і навіть виганяли з екзаменів.

"У мене було бажання прийти на випускний з колосками, адже я був переконаним репером. На мене впливала творчість Snoop Dogg. Я прийшов, і викладачі, які виганяли мене з екзаменів, фотографувалися зі мною і казали, що в мене шикарна зачіска", - розповів співак.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка школа в радянські часи ? Що Монатік так погано виглядає ? Чи вона путає щось?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні